Oops, an error
Loading. Please wait.

Waiting For My Rocket To Come Ukulele Chords

311 views 3 this week
no commentswrite comment
1 2 3 4 5
please rate
add to favorites launch autoscroll
font size
0
reset
transpose
0
reset
highlight chords
display chords
Autoscroll
+/-
esc
set tempo
stop
Difficulty
intermediate
WARNING: You are trying to view
                                    content from Ultimate-Guitar.com
                                    in an unauthorized application,
                                    which is prohibited.

                                    Please use an official Ultimate
                                    Guitar Tabs application for iPhone,
                                    iPad or Android to access legitimate
                                    chords, guitar, bass, and drum tabs
                                    from Ultimate-Guitar.com database.

                                    Type "ultimate guitar tabs" in Apple
                                    App Store's or Android Market's
                                    search to find the application.
     ___________________________________
    /                                  /
   /  Jason Mraz                      /
  /  Waiting for My Rocket to Come   /
 /  (2002)                          /
/__________________________________/

I transcribed this lovely album simply as an ear-exercise on the 14th and 15th
of August 2008. And because I just adore Jason Mraz of course! I've tried not
to use any other instrument than my ears while transcribing this, and that
turned out to be brilliant training, you should really try that! :)
As most of the guitar on this record isn't very complicated, it can be notated
as simple chords, and that's how I've done for all the songs. And of course I've
also included the parts that are more suitable for tabs, certain finger picking
figures for example. But if there are any parts you think is missing in the tab
or if you want any of the parts in Guitar Pro, just ask ;)
                                                              - 15th /August /08

And for question, comments, corrections – just mail me at Maitinin@gmail.com!


 1.  You and I Both              (Mraz)
 2.  I'll Do Anything            (Galewood, Mraz)
 3.  The Remedy (I Won't Worry)  (Christy, Edwards, Mraz, Spock)
 4.  Who Needs Shelter           (Keup, Mraz, Schermerhorn)
 5.  Curbside Prophet            (Galewood, Mraz, Ruffalo)
 6.  Sleep All Day               (Mraz)
 7.  Too Much Food               (Mraz)
 8.  Absolutely Zero             (Mraz)
 9.  On Love, In Sadness         (Keene, Mraz)
10.  No Stopping Us              (Mraz)
11.  The Boy's Gone              (Mraz)
12.  Tonight, Not Again          (Keene, Mraz)



********************************************************************************

1. _________________________________
  / Jason Mraz                     /
 / You and I Both                 /
/________________________________/

 Chords:
     G   Gmaj7   Em7   Am7   C   D/F#   D(add11)   Em9
e:---3-----2------0-----0----0----2-----------------0----:
B:---3-----3------3-----1----1----3--------3--------3----:
G:---0-----0------0-----0----0----2--------0--------0----:
D:---0-----4------2-----2----2----0--------4--------4----:
A:---2-----x------2-----0----3----x--------5--------2----:
E:---3-----3------0---------------2-----------------0----:



 Verse:
| G | Gmaj7 | Em7 | Em7 |

| Am7 | Am7 | C | D/F# |


 Verse (break on 3 in the last bar)



 Chorus 1:
| G | Gmaj7 | Em7 | Em7 |

| Am7 | Am7 | C | D/F# |


 Interlude:       [break on 2]
| G | Gmaj7 | Em7 | Em7 |



 Verse (break on 2 in the last bar)



 Chorus 2:
| G | Gmaj7 | Em7 | Em7 |

| Am7 | C D/F# |

| G | Gmaj7 | Em7 | Em7 |

                [break on 2]
| Am7 | Am7 | C | D/F# |


 Chorus 3:
| G | Gmaj7 | Em7 | Em7 |

| Am7 | C D/F# |

| G | Em7 | Am7 | C D/F# |

| G | G |



 Bridge:
| C | D(add11) | G  D/F# | Em9 |

| C | D(add11) |
                             [break on 3]
| G | Em7 | C | C | D(add11) | D(add11) |



 Chorus 3, end on the last G



 *The Acoustic Intro*:
The best version of this song, my opinion, is the acoustic live-performance
at Mix 106.5, 04/04/08. This is the sweet intro he plays, and here's the link
to the performance: www.youtube.com/watch?v=yY4tBjIwDJ8

  G                                 Gmaj7
|-----------------3^----3---------|-----------3-----2/----7~~~------|
|-----------0-----0^--------0-----|-----------------3/----8~~~------|
|-------0---------0^------------0-|-------0---------0-----0---------|
|-----0-----------0^--------------|---------0-----------------------|
|-----------------x^--------------|---------------------------------|
|-3-----------3---3^--------------|-3-------------------------------|

  Em7                               Em9
|-----------------x^--------------|---------------------------------|
|-----------8-----8^----8---------|-7-----7-----7/8---8---8-8-------|
|-----------------7^--------7-----|-7-----7-----7-----------7-------|
|-------5---------5^--------------|---------------------------------|
|-----7-------7-------7-------7---|---------------------7-------0---|
|-0-------------------------------|---------------------------------|

  Am7                               Am9
|---------------5-----------5-----|-7^----7-----5-----------5-------|
|---------5---------5-------------|-5^----5-----5---------5-5-5-----|
|---------5-------------5-5-------|-5^----------------5---5-5-5-----|
|-------5-5---------------5-------|-5^------------------5-----5-----|
|---------x---------------x-------|-----------------------------0---|
|-3/5-----5-------------------5---|---------------------------------|

  C6sus2                            D(add9)/F#
|------------10-------------------|-------------0-------------------|
|-------8-----------8-------8-----|-------3-------------------------|
|-------7---------------7-7---x-x-|---2---2-------------------------|
|-------------------------7---x-x-|-----------0---------------------|
|-------------------------x---x-x-|---------------------------------|
|-5/8-----------------8-----------|-2-------------------------------|

I have also typed this little bit into guitar pro, it's worth checking out:
www.ultimate-guitar.com/tabs/j/jason_mraz/you_and_i_both_acoustic_intro_guitar_pro.htm





********************************************************************************

2. __________________________________
  / Jason Mraz                      /
 / I'll Do Anything                /
/_________________________________/

 Chords:
     A   E   F#m   D     A7   Dmaj7   Dm    C#/F   E6   B7
e:---0---0----2----2-- --0------2-----1--- --1-----0----2----:
B:---2---0----2----3-- --2------2-----3--- --2-----2----0----:
G:---2---1----2----2-- --0------2-----2--- --1-----1----2----:
D:---2---2----4----0-- --2------0-----0--- --3-----2----1----:
A:---0---2----4------- --0---------------- --4-----2----2----:
E:-------0----2------- ------------------- --1-----0---------:



 Intro:
| A  E | F#m  D |

| A  E | F#m |


 Verse:
||: A  E | F#m  D :|| 6x


 Chorus:
| A | A7 | Dmaj7 | Dm |


 Verse, only 4 rounds


 2x Chorus


 Bridge:
||: F#m | C#/F | E6 | B7 :||

| Dmaj7 | Dm |


 Verse, 4 rounds


 2x Chorus, end on Dm





********************************************************************************

3. _________________________________
  / Jason Mraz                     /
 / The Remedy (I Won't Worry)     /
/________________________________/


 Chords:
  intro/chorus/bridge           verse                  final pre-chorus
     Gm   Eb   Bb    F    Dm      G    C    F    Bb      Bb   Eb   Ab   Db
e:---3---------6----------5--- ---3---------1-------- ---6---------4---------:
B:---3----8----6----10----6--- ---3----5----1----3--- ---6----8----4----6----:
G:---3----8----7----10----7--- ---4----5----2----3--- ---7----8----5----6----:
D:---5----8----8----10----7--- ---5----5----3----3--- ---8----8----6----6----:
A:---5----6----8-----8----5--- ---5----3----3----1--- ---8----6----6----4----:
E:---3---------6-------------- ---3---------1-------- ---6---------4---------:


 Intro:
||: Gm  Eb | Bb  F | Dm  Eb | Bb  F :||

(the band plays in the second time,
 break on the last F before the verse)



 Verse:
||: G  C | F  Bb :|| 4x (break on the last F)


 Pre-Chorus:
similar to Verse



 Chorus:
||: Bb  Eb | Fsus4 | Gm  Dm | Eb  F :||



 Interlude:
similar to ½ Intro

 Verse

 Pre-Chorus

 Chorus



 Bridge:
||: Gm | Eb | Bb | F :||



 Final Pre-Chorus:
||: Bb  Eb | Ab  Db :|| 4x, (break on Ab the last time)


 2x Chorus, then fade out during one Chorus





********************************************************************************

4. _________________________________
  / Jason Mraz                     /
 / Who Needs Shelter              /
/________________________________/

 In this song there is 1 picking pattern and 4 strummed chords.
 The picking pattern is played in the verses and interludes. Notice that
the pattern for the E and the C#m7 is excactly the same, as these are two
very similar chords. You can also just play the picking pattern as strummed
chords, those would be the first 3 chords I've added in the chord chart.
 The strummed chords are played in the chorus and bridge. Those are the
next 4 chords in the chord chart.
 Capo on 2nd fret

 Picking Pattern:
  E & C#m7                   Dmaj9
|----2---0-------------0---|----------------------------|
|-------------3----0h3---0-|----0-----------0-----------|
|--------------------------|----2---0---0h2---2p0-----0-|
|-4----4----4----4---------|----0-----------------0-----|
|--------------------------|-3----3----3------------3---|
|--------------------------|----------------------------|

 Chords:
     E   Dmaj9  C#m7     C#m7   F#    Bm   F#m
e:---2-----------2---- ---2-----0-----0-----0----:
B:---3-----0-----3---- ---0-----0-----1-----0----:
G:---2-----2-----2---- ---2-----1-----2-----0----:
D:---4-----0-----4---- ---0-----2-----2-----2----:
A:--(5)----3----(2)--- ---2-----2-----0-----2----:
E:-------------------- ---------0-----------0----:



 Intro/Interlude:
| E | Dmaj9 | C#m7 | Dmaj9 |


 Verse:
| E | Dmaj9 | C#m7 | Dmaj9 |

| E | Dmaj9 |



 Chorus:
| C#m7 | F# | C#m7 | F# |

| C#m7 | F# | C#m7 | F# |


 Interlude


 Verse:
| E | Dmaj9 | C#m7 | Dmaj9 |

| E | Dmaj9 | C#m7 | Dmaj9 |


 Chorus


 Bridge:
| Bm | F# | Bm | F# |

| Bm | F# | F#m | F#m |


 Guitar Solo (Interlude):
  E                             Dmaj9
|-----------------------------|----------------------------|
|-----------------------10-12-|-10p9-----------------------|
|---------------------9-------|------11-11~~~-------9-11---|
|---------7s9----9s11---------|------------------11------9s|
|-----------------------------|----------------------------|
|-----------------------------|----------------------------|

  C#m7                          Dmaj9
|-----------------------------|----------------------------|-------
|-----------------------------|----------------------------|-------
|----9------------------------|----------------------------|-------
|s11---11--11~~~----9--7-6----|----6-----------------------|-------
|--------------------------9--|-9----9~~~-----7--5--4-2-0--|-------
|-----------------------------|----------------------------|-(4)---



 Outro-Verse:
| E | Dmaj9 | C#m7 | Dmaj9...





********************************************************************************

5. _________________________________
  / Jason Mraz                     /
 / Curbside Prophet               /
/________________________________/

All the way through the song is just the same round of two bars of played over
and over again. So instead of indicating chords, I've just indicated how many
rounds long each part is, pretty simple :)

The Picking Pattern:
Okay, this is such a cool riff! It's kinda tricky though - especially if you're
to sing/rap at the same time!
The tricky thing is the slaps on the beats 2 and 4 (except for the second 4).
The easiest way of learning the whole thing would be to learn it without the
slaps in first place. Simply start with the finger picking, and then try to
add the slaps afterward. Notice how important the slaps are! How Jason slaps
is slapping only the low e- and a-string (as noted in the tab) with the thumb.
By only slapping and dampening those two strings, you can let the other strings
ring across the slap, but it really takes some motor function. I find the second
slap hardest, as you are to do the slide simultaneously, but when it's nailed,
it sounds so groovey!
I typed the riff into GP5, so just mail me and ask for it if you want it.


  G               Csus2             F               A#6     A#6/A
  1   +   2   +   3   +   4   +     1   +   2   +   3   +   4   +
|---------------------------------|---------------------------------|
|-----------------------8\--------|---------------------------------|
|-------4---------------7\--------|-------2---------------0-------0-|
|-------5-----------------------0-|-------2-------------0-------0---|
|---------x---0-----------x---0---|---------x---0-----5-------5-----|
|-3---3---x-------8---8---x-------|-1---1---x-1-----6-------5-------|


 Intro:       2+2+2 rounds, only guitar and banjo in the first 2 rounds,
              then Jason's vocal comes in, and finally the bands plays in.

 Verse 1:     4

 Chorus:      2

 Interlude:   2

 Verse 2:     4+4

 Chorus:      4

 Verse 3:     4, break on the second bar all four times

 Verse 4:     4

 Chorus:      2, then fade out over 3 rounds





********************************************************************************

6. _________________________________
  / Jason Mraz                     /
 / Sleep All Day                  /
/________________________________/

Ooh, this is just a lovely simple song!
Troughout the entire song is just one single chord progression of 4 bars
and 3 variations. So instead of writing the same chords over again, I'll
just wirte how many rounds each part is long, simple :D


 The Chord Progression:
| Dmaj7 | Bm7 | Em7 | A7sus4  A |

    Dmaj7   Bm7   Em7   A7sus4  A    G
e:---5-------7-----7------5-----5----3---:
B:---7-------7-----8------5-----5----3---:
G:---6-------7-----7------7-----6----4---:
D:---7-------7-----9------5-----7----5---:
A:---5-------x-----7------7-----7----5---:
E:-----------7------------5-----5----3---:


 Intro:   2 rounds

 Verse:   3

 Chorus:  2
                                 [break]
 Verse:   2 + | Em7 | G | Dmaj7 | Dmaj7 |

 Verse:   4

 Chorus:  2

 Verse:   2+1+2, break on Dmaj7 and Bm7 on the third round here

 Chorus:  2

 Verse:   2 + | Em7 | G |

 Outro:   3, then end on Dmaj7





********************************************************************************

7. _________________________________
  / Jason Mraz                     /
 / Too Much Food                  /
/________________________________/

 Chords:
     F#   E    A   C#7   Dmaj7   D   A(bar)   B
e:---2----0----0-----------2-----2-----5------7---:
B:---2----0----2----2------2-----3-----5------7---:
G:---3----1----2----4------2-----2-----6------8---:
D:---4----2----2----3------0-----0-----7------9---:
A:---4----2----0----4------------------7------9---:
E:---2----0----------------------------5------7---:


 The Intro-Riff:
This riff is played by an electric guitar with overdrive in the intro-parts.
It's played with capo on the 2nd fret. I have notated it below as if there
was no capo on, since it's easier to read. So the open string (0th fret) on
the high e-string is still actually a F#-note on the 2nd fret - say the capo
just hold that fret for you. Well, long explanation, here you go! ;)
(I have typed this riff into GP5 as well, so just mail me and ask for it!)

      F#           E          A                     C#7               F#
      1  +   2 +   3 +   4    +     1  +    2  +    3     +     4     +    3x
||----0------0-----0---0------0---|----0----0-------0--0--0--0--0--0--0----||
||o-(11)\7---7\5---5/9-9-----10---|---10---10/14---14-14-14-14-12-12-11---o||
||--------------------------------|----------------------------------------||
||--------------------------------|----------------------------------------||
||o-------------------------------|---------------------------------------o||
||--------------------------------|----------------------------------------||

      F#           E          Dmaj7
      1  +   2 +   3 +   4    +     1   +   2   +   3   +   4   +
  |---0------0-----0---0------0---|----------------------------------|
  |-(11)\7---7\5---5/9-9-----10---|----------------------------------|
  |-------------------------------|----------------------------------|
  |-------------------------------|----------------------------------|
  |-------------------------------|----------------------------------|
  |-------------------------------|----------------------------------|



 Intro:
| F#  E | A  C#7 | F#  E | A  C#7 |

| F#  E | A  C#7 | F#  E | Dmaj7 |


 Verse:
||: F#  E | A | D  C#7 | F# |

 | D  C#7 | F# :||


 Chorus:
||: F# | A(bar) | B | F# :||


 Interlude:
| F#  E | A  C#7 | F#  E | Dmaj7 |
(it's just half an intro)


 Verse

 Chorus

 Intro


 Bridge:
| C#7 | C#7 | D | A |

| C#7 | C#7 | D | E |


 ½ Chorus (break on the first F#, A(bar) and B)

 Chorus

 Intro, end on Dmaj9





********************************************************************************

8. _________________________________
  / Jason Mraz                     /
 / Absolutely Zero                /
/________________________________/

 Intro:
  Fmaj9               Fmaj7             Fmaj9               Fmaj7
|-0-------0---------|-0-------0---3---|-0-------0---------|-0-------3-------|
|-----1-------1-----|-----1-----------|-----1-------1-----|-----1-----------|
|---0---0---0---0h2-|---2---2---2---2-|---0---0---0---0h2-|---2---2---------|
|-3-------3---------|-3-------3---3---|-3-------3---------|-3-------3-------|
|-------------------|-----------------|-------------------|-----------------|
|-------------------|-----------------|-------------------|-----------------|
(this is the picking pattern for all the Fmaj9 and Fmaj7 chords,
 all other chords are strummed)

                                                                  _E_A_D_G_B_E_
 Verse:                                                          | | | | | | | |
| Fmaj9 | Fmaj7 | Fmaj9 | Fmaj7 |                          Fmaj9 | x x 3 0 1 0 |
                                                                 |             |
| Gm | C | F Fsus4 | F |                                   Fmaj7 | x x 3 2 1 0 |
                                                                 |             |
                                                              Gm | 3 5 5 3 3 3 |
 Verse                                                           |             |
                                                               C | x 3 2 0 1 0 |
                                                                 |             |
 Chorus:                                                       F | 1 3 3 2 1 1 |
| Dm | Dmmaj7 | Am | Cm |                                        |             |
                                                           Fsus4 | 1 3 3 3 1 1 |
| Gm | Bbm |                                                     |             |
                                                              Dm | x x 0 2 3 1 |
+ | Fmaj9 | Fmaj7 |                                              |             |
                                                          Dmmaj7 | x x 0 2 2 1 |
                                                                 |             |
 Verse                                                        Am | x 0 2 2 1 0 |
                                                                 |             |
                                                              Cm | x 3 5 5 4 3 |
 Chorus:                                                         |             |
||: Dm | Dmmaj7 | Am | Cm |                                   Gm | 3 5 5 3 3 3 |
                                                                 |             |
| Gm | Bbm | F | C :||                                       Bbm | x 1 3 3 2 1 |
                                                                 |             |
+ | F Fsus4 | Asus4 A |                                    Asus4 | x 0 2 2 3 0 |
                                                                 |             |
                                                               A | x 0 2 2 2 0 |
                                                                 |             |
 Bridge:                                                    A/Db | x 4 2 2 2 x |
||: Gm | C | F  A/Db | Dm :||                                    |_|_|_|_|_|_|_|

| Bbm | Asus4 A |


 Chorus:
similar to previous, but instead extended with:
+ | F | F | Fmaj7 | Fmaj7...





********************************************************************************

9. _________________________________
  / Jason Mraz                     /
 / On Love, In Sadness            /
/________________________________/

 Chords:
(Capo on 2nd fret)
  verse                        chorus              bridge
     A   Bm7   C#m7   D(add9)    A   E   Bm7   D     G   D   C   G#
e:---3----5-----7-------10---- --3---2----3----3-- --1---0-------2----:
B:---0----5-----7--------8---- --0---3----1----1-- --1---1---3---2----:
G:---0----5-----7--------9---- --0---2----0----0-- --2---0---3---3----:
D:---0----5-----7--------x---- --0---0----2----2-- --3---2---3---4----:
A:---2----x-----x-------10---- --2--------0----3-- --3---3---1---4----:
E:---3----5-----7--------8---- --3---------------- --1-----------2----:


 Intro:
It's not really useful putting chords to this part. The first part would
switching between E/f# and F#m7, and the second part is changing between
Dmaj7-5, D5maj7 and Dmaj7 rather randomly. It would be a better idea to
generalise it to just F#m7 and Dmaj7.
(I've also made this in GP5, so just mail me and ask if want you want it.)

    F#m7              F#m7              F#m7              F#m7
||------------------|-----------------|-----------------|-----------------|
||o-----0-----0---0-|---0-0-----0-0---|-----0-----0---0-|---0-0-----0-0---|
||------9-----7---9-|---9-9-----7-7---|-----9-----7---9-|---9-9-----7-7---|
||------7-----5---7-|---7-7-----5-5---|-----7-----5---7-|---7-7-----5-5---|
||o-----9-----7---9-|---9-9-----7-7---|-----9-----7---9-|---9-9-----7-7---|
||--0---0---0-0---0-|---0-0---0-0-0-0-|-0---0---0-0---0-|---0-0---0-0-0-0-|

                                                       (break here 2.time)
  Dmaj7             Dmaj7             Dmaj7             Dmaj7
|-----------------|-----------------|-----------------|------------------||
|-------0-0-0---0-|---0-0---0-0-0-0-|-0---0-0-0-0---0-|---0-0---0-0-0-0-o||
|-------0-0-0---x-|---x-x---0-0-0-0-|-x---x-0-0-0---x-|---x-x---x-x-x-x--||
|-----9-9-9-9---9-|---9-9---9-9-9-9-|-9---9-9-9-9---9-|---9-9---9-9-9-9--||
|-----9-x-x-x---9-|---9-9---7-7-7-7-|-9---9-x-x-x---9-|---9-9---9-9-9-9-o||
|-8---8-8-8-8---8-|---8-8---8-8-8-8-|-8---8-8-8-8---8-|---8-8---8-8-8-8--||



 Verse 1:
||: A | A | Bm7 | Bm7 |

| C#m7 | C#m7 | D(add9) | D(add9) :||



 Chorus 1:
||: A | E | Bm7 | Bm7 :|| 3x

| D | D | D | break |



 Interlude (½ intro)


 Verse 2:
||: A | Bm7 | C#m7 | D(add9) :|| 3x

| A | Bm7 | A | A |



 Chorus 2:
||: A | E | Bm7 | Bm7 :|| 3x

| A | Bm7 | A | break |



 Bridge:
||: G | D | C | G :||

        [break]
| G | D | C |  G G# |

| A | Bm7 | C#m7 | D(add9) |

| A | Bm7 | A | break |



 Verse 1

 2x Chorus 1 (quit the break on D the first time)

 Outro (intro)





********************************************************************************

10._________________________________
  / Jason Mraz                     /
 / No Stopping Us                 /
/________________________________/

 Chords:
The main groove is the one switching between Abmaj7 and Dbmaj9, but since there
really aren't any good-sounding ways of playing a Dbmaj9 on just guitar, I've
thrown in some different voicings to spice up an acoustic version.
Notice that Jason plays with a capo on the 1st fret live. It's actually not for
any use chord-wise - it's simply just sounds less horrible if you accidentally
strike open strings with the capo on :)

   Abmaj7  Dbmaj9             Cm7  Bm7  Bbm7  Db11sus   Bmaj7 Dbmaj7 Cmaj7 Eb
e:---3-------8---4--11--11-- --8----7----6-------4---- ---6-----8-----7--------:
B:---4-------9---4---9---9-- --8----7----6-------7---- ---7-----9-----8----8---:
G:---5------10---5---8--10-- --8----7----6-------4---- ---8----10-----9----8---:
D:---5------10---6---8--10-- --8----7----6-------6---- ---8----10-----9----8---:
A:---x-------x---4---x---x-- --x----x----x-------4---- ---x-----x-----x----6---:
E:---4-------9-------9---9-- --8----7----6------------ ---7-----9-----8--------:



 Intro (verse):
| Abmaj7 | Dbmaj9 | Abmaj7 | Dbmaj9 |

                            [break]
| Abmaj7 | Dbmaj9 | Abmaj7 | Dbmaj9 |


 Verse


 Chorus:
| Cm7  Bm7 | Bbm7 | Cm7  Bm7 | Bbm7 |

| Cm7  Bm7 | Bbm7 | Db11sus | Db11sus |



 Interlude (verse)

 Verse

 Chorus

 Interlude (verse)


 Bridge:                          [break timing:]
                                   3      3&+&  4+
| Bmaj7 | Bmaj7 | Dbmaj7 | Dbmaj7  Dbmaj7 Cmaj7 Bmaj7 |

| Bmaj7 | Bmaj7 | Dbmaj7 | Eb |



 Keyboard Solo (verse)

 Chorus

 Outro (verse), end on Dbmaj9






********************************************************************************

11._________________________________
  / Jason Mraz                     /
 / The Boy's Gone                 /
/________________________________/

 Chords:
    C#m7  B  Emaj7  G#7sus4  G#     C#m  G#/C  B    F#   A   E7
e:------------------------------- -------------------------------:
B:------------------------------- ---5----4----4----2--------5---:
G:---4----4----4-------6-----5--- ---6----5----4----3----6---7---:
D:---6----4----6-------4-----6--- ---6----6----4----4----7---6---:
A:---4----2----6-------6-----6--- ---4----3----2----4----7---7---:
E:-------------0-------4-----4--- ------------------2----5-------:

 Main picking pattern:
  C#m7              B                 Emaj7             G#7sus4 G#
|-----------------|-----------------|-----------------|-----------------|
|-----------------|-----------------|-----------------|-----------------|
|-----4-----4-----|-----4-------4---|-----4-----------|-----6-----5-----|
|-----2-----2-----|-----4-------4---|-----------6-----|-----4-----6-----|
|-4-----4-----4---|-2-----2-2-----2-|-----6-----6-----|-----------------|
|-----------------|-----------------|-0-----0-----0---|/4-------4-------|



 Intro:
||: C#m7 | B | Emaj7 | G#7sus4 G# :|| 3x

| C#m7 | B | Emaj7 | Emaj7 |



 Verse:
| C#m7 | B | Emaj7 | G#7sus4 G# |

| C#m7 | B | Emaj7 | G#7sus4 | G# |



 Chorus:
| C#m | G#/C | B | F# |

| A | G#7sus4 G# |

| C#m7 | B | Emaj7 | G#7sus4 | G# |


 Verse


 Chorus:
| C#m | G#/C | B | F# |

| A | G#7sus4 G# |

| C#m7 | B | Emaj7 | G#7sus4 G# |

| C#m | G#/C | B | F# |

| A | A | G#7sus4 | G# |



 Bridge:
||: C#m | E7 | A | G#7sus4 G# :|| 3x

 | C#m | E7 | A | G#7sus4 | G# |


 Chorus:
||: C#m | G#/C | B | F# |

| A | G#7sus4 G# |

| C#m7 | B | Emaj7 | G#7sus4 G# :||


 Outro:
||: C#m7 | B | Emaj7 | G#7sus4 G# :|| 3x (start fading after third round)





********************************************************************************

12._________________________________
  / Jason Mraz                     /
 / Tonight, Not Again             /
/________________________________/

In this song there are just 5 five chords. Most of the time it's just the
picking pattern being repeated. Therefore I think it's easier to just refer
to the picking pattern as one round.

 *Capo on 3rd fret
 The picking pattern:                      Chords:
  Gm(add9)           Absus2                Gm(add9)  Absus2     Bb   Ab   Eb
|------------------|------------------|  :------------------ ---3----1----3----:
|------------------|------------------|  :----0--------0---- ---0----1----1----:
|-------0---0------|-------0---0------|  :----0--------0---- ---0----2----0----:
|-------4---4------|-------5---5------|  :----4--------5---- ---0----3----2----:
|-----2------------|-----3------------|  :----2--------3---- ---2----3----3----:
|-0----------------|-1----------------|  :----0--------1---- ---3----1---------:



 Intro:       4 rounds

 Verse:       4 rounds

 Interlude:   2 rounds

 Verse:       6 rounds



 Chorus:
| Bb | Bb | Ab | Eb |

| Bb | Ab | Eb |



 Interlude:   2 rounds

 Verse:       4 rounds


 Chorus:
| Bb | Bb | Ab | Eb |

| Bb | Ab | Eb |

     [break on 3]
| Bb | Bb |


 Bridge:
||: Ab | Eb | Bb :||

               [break on 2]
| Ab | Eb | Bb | Bb |

| Ab | Eb | Bb | Bb |

| Ab | Eb |


 Interlude-Verse: 8 rounds


 Chorus:
||: Bb | Bb | Ab | Eb :||

| Bb | Ab | Eb |


 Outro: 8 rounds (the full picking chords are strummed here)
        end on Absus2





********************************************************************************

Jon Sebastian Frederiksen - 9th /September /09
Just mail me at Maitinin@gmail.com with question, comments, corrections!
comments
We did not receive enough feedback on this tab! Please rate:
print report bad tab
1 2 3 4 5
I want to post or [tab]
guest
You may want to rate the tab now too:
select rating
Please do not post tabs as comments. Select "correction" instead!