Oops, an error
Loading. Please wait.

The Wicked Offspring Tab

1,897 views 1 this week
no commentswrite comment
1 2 3 4 5
please rate
Autoscroll
+/-
esc
set tempo
stop
Contributor
Tuning
D A D G B E
Hey! There's an official Ultimate Guitar app which is ideal
for learning songs when you're away from computer. Get the app
WARNING: You are trying to view
                                    content from Ultimate-Guitar.com
                                    in an unauthorized application,
                                    which is prohibited.

                                    Please use an official Ultimate
                                    Guitar Tabs application for iPhone,
                                    iPad or Android to access legitimate
                                    chords, guitar, bass, and drum tabs
                                    from Ultimate-Guitar.com database.

                                    Type "ultimate guitar tabs" in Apple
                                    App Store's or Android Market's
                                    search to find the application.
Song  : The Wicked Offspring
Artist: Oh Chentaku
Album : Heartbreak Ridge Was Never This Arrogant
Tabbed By lut

Dropped D


lagu ni sebenarnya lebih kurang guna kord yang sama je cuma certain part tu posisi 
bentuk jari tu lain sikit,ni aku listkan okeh!  


   G5    F#5    B5   A5     D5   D/C#  B5*    B5**  A     B      G5*   G7M   G7M  D7M
     
e|-----|-----|-----|-----|-----|-----|-----|-----|-----|------|-----|-----|-----|------|
B|-----|-----|-----|-----|-----|-----|-----|-----|-----|------|-----|--7--|--7--|--7---|
G|-----|-----|-----|-----|--7--|--7--|--4--|--11-|--9--|--11--|--7--|--7--|--7--|--7---|
D|--5--|--4--|--9--|--7--|--7--|--7--|--4--|--9--|--7--|--9---|--5--|--5--|--5--|--4---|
A|--5--|--4--|--9--|--7--|--5--|--4--|--2--|--9--|--7--|--9---|--5--|--5--|--5--|--4---|
D|--5--|--4--|--9--|--7--|-----|-----|-----|--9--|-----|------|--5--|-----|--5--|--4---|










 INTRO

e|--------------------------------------------------------------------------|
B|--------------------------------------------------------------------------|
G|--------------------------------------------------------------------------|
D|--------0--------0--------------------------------------------------------|
A|------0--------0----------------------------------------------------------|
D|----5----5--s7----7--s4---------------------------------------------------|

e|--------------------------------------------------------------------------|
B|--------------------------------------------------------------------------|
G|--------------------------------------------------------------------------| 
D|--------0--------0--------0-----------------------------------------------|
A|------0--------0--------0--------0-----0----------------------------------|
D|----5----5--s7----7--s4----4--s9----s7------------------------------------|
  
   flying we're flying like birds in the sky    

e|--------------------------------------------------------------------------|
B|--------------------------------------------------------------------------|
G|--------------------------------------------------------------------------|
D|--------0--------0--------0-----------------------------------------------|
A|------0--------0--------0--------0-----0----------------------------------|
D|----5----5--s7-----7--s4----4--s9---s7----s5------------------------------|
 
   running we're running like no one ever knows  

 
   
   G5  F#5  B5  A5        ulang 4X


e|---------7--------9--------7--------9--------7--------6--------6----------|
B|----7--7-----7--7-----7--7-----7--7-----7--7-----7--7-----7--7------------|
G|--------------------------------------------------------------------------|
D|--------------------------------------------------------------------------|
A|--------------------------------------------------------------------------|
D|--------------------------------------------------------------------------|

e|---------7--------9--------7--------9--------9---------11-------9---------|
B|----7--7-----7--7-----7--7-----9--9-----9--9-----9--9------9--9-----------|
G|--------------------------------------------------------------------------|
D|--------------------------------------------------------------------------|  
A|--------------------------------------------------------------------------|
D|--------------------------------------------------------------------------|
part ni aku tak pasti sangat tapi kalau boleh,upgrade sikit kalau nak sound cantik

e|---------11-------9-------------------------------------------------------|
B|----9--9-----9--9---------------------------------------------------------|
G|--------------------------------------------------------------------------|
D|--------------------------------------------------------------------------|
A|--------------------------------------------------------------------------|
D|--------------------------------------------------------------------------|


 VERSE 1(dengan P.M)

 D5                        D/C#                B5
 we're both together in the car million miles away kept running
                                               D5                            D/C#           B5
 running run from our home strike one just on my wisdom we're both sixteen we did that its so
 hillarious


 Chorus


 G5  A5   F#5   B5   A5    ulang 3 kali dan end korus kat kord G5

 

 VERSE 2(dengan P.M)

 D5           D/C#    B5         
 i still remember the time when we used to chill
 D5              D/C#   B5
 i still remember the way you confer the briliant hint


 ulang balik part korus


 BRIDGE

 B5**   A    B    ulang 2x

e|--------------------------------------------------------------------------|
B|--------------------------------------------------------------------------|
G|--------7--7--6--6--7--7--------7--7--6--6--7--7--------------------------|
D|--------------------------------------------------------------------------|
A|--------------------------------------------------------------------------|
D|--5--5--------------------7--7--------------------------------------------|


 B5**   A    B    ulang 2x

e|--------------------------------------------------------------------------|
B|--------------------------------------------------------------------------|
G|--------7--7--6--6--7--7--------7--7--6--6--7--7--------------------------|
D|--------------------------------------------------------------------------|
A|--------------------------------------------------------------------------|
D|--5--5--------------------7--7--------------------------------------------|


 B5**   A    B    ulang 2x

e|--------------------------------------------------------------------------|
B|--------------------------------------------------------------------------|
G|--------7--7--6--6--7--7--------7--7--6--6--7--7--------------------------| A
D|--------------------------------------------------------------------------|
A|--------------------------------------------------------------------------|
D|--5--5--------------------7--7--------------------------------------------|


 B5**   A    B    ulang 2x                                                         
dekat part A dengan B tu ada lagi satu bunyi,tapi aku tak past bunyi apa

e|--------------------------------------------------------------------------|
B|--------------------------------------------------------------------------|
G|--------7--7--6--6--7--7--------7--7--6--6--7--7--------------------------| B    
D|--------------------------------------------------------------------------|
A|--------------------------------------------------------------------------|
D|--5--5--------------------7--7--------------------------------------------|




e|--------------------------------------------------------------------------|
B|--------------------------------------------------------------------------|
G|--------------------------------------------------------------------------| C    
D|--------------------------------------------------------------------------|
A|--------------------------------------------------------------------------|
D|--0--0--0--0--0--0--0--0--0-----------------------------------------------|
part ni aku tak pasti sangat tapi lepas part C nih,ada pick grind



 VERSE 3

 ulang balik intro 


 OUTRO

 G7M  G7M*  D7M  G7M*   ulang lah ikut kesesuaian lagu tuh,aku malas nak kira,haha




 NOTE:
-aku tak pasti sangat dengan lirik tuh,mungkin ada ada salah sikit sebab aku taip sendiri
-tab dengan kord ni aku dengar dan buat sendiri dengan rujuk kat video video 
diorang,sori la kalau lain sikit sebab aku dah try main ok je..:)
-aku tak pasti lagu nih dalam tune Drop C atau D,aku main Drop D
-ada salah atau apa ke,boleh komen kat gua okeh
-lastly,Oh Chentaku memang best,hahaha

 artluwt@yahoo.com
comments
We did not receive enough feedback on this tab! Please rate:
print report bad tab
1 2 3 4 5
I want to post or [tab]
guest
You may want to rate the tab now too:
select rating
Please do not post tabs as comments. Select "correction" instead!