Oops, an error
Loading. Please wait.

Dalan Anyar chords

49 views 1 this week
no commentswrite comment
1 2 3 4 5
3 more votes to show rating
add to favorites
×
Save as Personal and add changes to this tab that will be seen only by you. Learn more ›
×
You can save this tab as Personal to edit and correct it or add notes. All changes will be seen only by you. Learn more »
launch autoscroll
font size
0
reset
transpose
0
reset
display chords
guitar tuner
edit
Autoscroll
slow
fast
+/-
esc
set tempo
stop
Strumming
There is no strumming pattern for this song yet. and get +5 IQ
Ayu Talitha Feat. X-IT – Dalan Anyar

Capo di fret 1

[Intro] 

G B C D
G B C D


[Verse]

        G                 Bm
Kembang tebu sing kabur kanginan
      C                D
saksi bisu sing dadi kenangan
   G                Bm
asetyamu kui mung kiasan
    C               D
tresnamu saiki wes ilang


[Chorus]

       Em                   Bm
neng dalan anyar kowe karo sopo
    C                     D
aku ngerti dewe nengarepe moto
       Em                   Bm
neng dalan anyar kowe karo sopo
     C                     D        (G)
neng kulon terminal Kertonegoro.. Ngawi..


[Verse]

G
wes dek.. aku sing mundur
         B
timbang aku loro ati ngene terus aku sing ngalah
C
 aku tak bisa, sungguh tak sanggup
D
 nahan loro sing neng dodo
                   (G)
saiki mlenceng prasetyo

G
 kulo pancen wong ra nduwe
                       B
nanging tresno sak lawase ibarat berkate tresno
                    C
palsu tutur murah setyo nek pancen wes ora karep
                   D
aku tak mundur rapopo ojo nandangi prasetyo
                  (G)
nek cen kowe ora biso

G
 ilatmu kui jeh muni
                   B
bedo banget duh atimu tresnoku kok mung hiasan
                 C
sorry aku du dolanan nyatane wes bedo banget
                  D
wingi kowe karo sopo boncengan nengarep moto
                 (G)
sorry aku yo ra wuto

G                                        B
 kasunyatane sakniki sampun adoh soyo kroso
                                            C
nanging ati tasih podho kelingan rasaning cidro
                                          D
panjenengan ingkar janji jare sehidup semati
                                                 Em
neng nyatane kulo namung kembang sing kabur kanginan


[Chorus]

       Em                   Bm
neng dalan anyar kowe karo sopo
    C                     D
aku ngerti dewe nengarepe moto
       Em                   Bm
neng dalan anyar kowe karo sopo
     C                     D        (G)
neng kulon terminal Kertonegoro.. Ngawi..


[Verse]

G
pancen tresno neng dodo
         B
nggawe cidro, nggawe loro
                                   C
nggawe, amber nggawe, bubrah marai susah
                        D
aku sing ngalah aku wes pasrah
                          (G)
aku mung iso ndongakno awakmu

G
 Gusti Allah mboten sare
                    B
bakal nunjukke nyatane nek cen iki wes dalane
                    C
aku mung iso ndongakne mugo wae angsal ganti
                    D
koyo sek mbok karepake aku pancen wong ra nduwe
                     (G)
nanging tresno saklawase

G
 trimo mundur timbang loro
                 B
dipenakke ora kroso dibalik tampang ayumu
                    C
ternyata janjimu palsu nek cen iki pilihanmu
                   D
aku yo mung iso pasrah senajan kowe wes wegah atiku tansah bubrah

      G
tak bisa ku tak bisa jalani satu cinta
      B
bukan hanya denganmu ku jalani cerita
     C
oleh juga dengannya maafkanlah diriku
     D
ngapurane atiku wes ngapusine sliramu


[Chorus]

       Em                   Bm
neng dalan anyar kowe karo sopo
    C                     D
aku ngerti dewe nengarepe moto
       Em                   Bm
neng dalan anyar kowe karo sopo
     C                     D        (G)
neng kulon terminal Kertonegoro.. Ngawi..


[Outro] 

G B C D

            
            
Suggest correction
Creating personal tab
Creating personal tab
You can edit any tab online and save it as your Personal.

You can edit, replace or remove any tab part or add personal notes – all changes will be seen only by you.

Personal tabs can be accessed anytime from any device, even offline.
Learn more »
Give kudos to tab author, rate the tab!
1 2 3 4 5
comments
print report bad tab
guest
You may want to rate the tab now too:
select rating
Wanna post a correction for this tab? Suggest correction