Oops, an error
Loading. Please wait.

Kere Munggah Bale Chords

16 views 3 this week
no commentswrite comment
1 2 3 4 5
3 more votes to show rating
add to favorites
launch autoscroll
font size
0
reset
transpose
0
reset
display chords
guitar tuner
Autoscroll
slow
fast
+/-
esc
set tempo
stop
Help us to improve Ultimate-Guitar.com Take our survey!
×
Didi Kempot – Kere Munggah Bale


[Intro] Gm A# (3x) Gm
        D# Dm D# A#
        F

[Verse]
A#           Gm      D#                A#
Nok, Sri Mulyani..Saiki uripmu soyo mukti
Cm                          Gm
Nyandang nganggo ora nguciwani
       D#         F       A#   F
Mergo saiki wis dadi penyanyi.

A#          Gm      D#                A#
Nok, Sri Mulyani..Gayamu jan koyo selebriti
Cm                  Gm
Mulo saiki kowe wis lali
       D#         F         Gm  Dm
Karo aku sing ndadekke penyanyi

[Reff]
Gm      Dm     D#                       A#
Eling...Eling..Kowe biyen dodol sego kering
   Cm                     Gm
Bareng saiki dadi wong kondang
     D#         F       Gm   Dm
Kowe njur lali karo kahanan

Gm      Dm     D#                       A#
Eling...Eling..Kowe biyen dodol sego kucing
   Cm                    Gm
Bareng saiki dadi wong gede
      D#     F           Gm F
Kowe koyo kere munggah bale

[Verse]
A#          Gm     D#                    A#
Nok, Sri Mulyani Senajan saiki kowe wis lali
Cm                      Gm
Nanging tetep tak dongaake
      D#      F         Gm
Mugo-mugo ra bali dadi kere

[interlude] Gm Dm D# A#
            Cm Gm D# F Gm
            Gm A# Gm 
            D# Dm D# F A# F

[Verse]
A#          Gm    D#                   A#
Nok, Sri Mulyani Biyen omahmu ora mbejaji
Cm                   Gm
Setan wae mlebu ora wani
      D#        F         A#    F
Ning saiki wis apik koyo loji

A#          Gm    D#                    A#
Nok, Sri Mulyani Kowe saiki cidro ing janji
Cm                     Gm
Janjimu biyen ra bakal lali
      D#          F         Gm  Dm
Karo aku sing ndadekke penyanyi

[Reff]
Gm      Dm     D#                       A#
Eling...Eling..Kowe biyen dodol sego kering
   Cm                     Gm
Bareng saiki dadi wong kondang
     D#         F       Gm   Dm
Kowe njur lali karo kahanan

Gm      Dm     D#                       A#
Eling...Eling..Kowe biyen dodol sego kucing
   Cm                    Gm
Bareng saiki dadi wong gede
      D#     F           Gm F
Kowe koyo kere munggah bale

[Verse]
A#          Gm     D#                    A#
Nok, Sri Mulyani Senajan saiki kowe wis lali
Cm                      Gm
Nanging tetep tak dongaake
      D#      F         Gm
Mugo-mugo ra bali dadi kere
Suggest correction
Give kudos to tab author, rate the tab!
1 2 3 4 5
comments
print report bad tab
guest
You may want to rate the tab now too:
select rating
Wanna post a correction for this tab? Suggest correction