Oops, an error
Loading. Please wait.

Manuk Dadali Chords

26,919 views 36 this week
no commentswrite comment
1 2 3 4 5
1 last vote to show rating
add to favorites
launch autoscroll
font size
0
reset
transpose
0
reset
display chords
guitar tuner
×
Best way to learn
"Manuk Dadali"
Autoscroll
slow
fast
+/-
esc
set tempo
stop
Author
Difficulty
(#)
[Verse]
                 C
Mesat ngapung luhur jauh di awang awang
                  C                    F
Meberkeun janjangna bangun taya karingrang
                                       F
Kukuna ranggaos reujeung pamatukna ngeluk
              G                     C
Ngepak mega bari hiberna tarik nyuruwuk
            C
Saha anu bisa nyusul kana tandangna
                    C                    F
Gadang jeung partentang taya bandingan nana
                               F
Dipikagimir dipikaserab ku sasama
               G                     C
Taya karempan ka sieun leber wawanenana


[Chorus]
          F
Manuk dadali manuk panggagahna
              C
Perlambang sakti Indonesia jaya
          F
Manuk dadali pang kakoncarana
           G               C
Resep ngahiji rukun sakabehna


(Same as (#))
Hirup sauyunan tara pahirihiri
Silih pikanyaah teu inggis bela pati
Manuk dadali gadung siloka sinatria
Keur sukmana bangsa di nagara Indonesia

[Chorus]
          F
Manuk dadali manuk panggagahna
              C
Perlambang sakti Indonesia jaya
          F
Manuk dadali pang kakoncarana
           G               C
Resep ngahiji rukun sakabehna
Suggest correction
Give kudos to tab author, rate the tab!
1 2 3 4 5
comments
print report bad tab
guest
You may want to rate the tab now too:
select rating
Wanna post a correction for this tab? Suggest correction