Oops, an error
Loading. Please wait.

Manuk Dadali Chords

24,966 views 30 this week
no commentswrite comment
1 2 3 4 5
please rate
add to favorites
launch autoscroll
font size
0
reset
transpose
0
reset
display chords
guitar tuner
Autoscroll
slow
fast
+/-
esc
set tempo
stop
Help us to improve Ultimate-Guitar.com Take our survey!
×
Contributor
Difficulty
novice
(#)
                 C
Mesat ngapung luhur jauh di awang awang

                  C                    F
Meberkeun janjangna bangun taya karingrang

                                       F
Kukuna ranggaos reujeung pamatukna ngeluk

              G                     C
Ngepak mega bari hiberna tarik nyuruwuk

            C
Saha anu bisa nyusul kana tandangna

                    C                    F
Gadang jeung partentang taya bandingan nana

                               F
Dipikagimir dipikaserab ku sasama
 
               G                     C
Taya karempan ka sieun leber wawanenana


Chorus
          F
Manuk dadali manuk panggagahna

              C
Perlambang sakti Indonesia jaya

          F
Manuk dadali pang kakoncarana

           G               C
Resep ngahiji rukun sakabehna


(Same as (#))
Hirup sauyunan tara pahirihiri
Silih pikanyaah teu inggis bela pati
Manuk dadali gadung siloka sinatria
Keur sukmana bangsa di nagara Indonesia

Chorus
Suggest correction What's this?
You can suggest a correction to this tab. Community and Mods will review your correction and vote to approve or reject it.
comments
We did not receive enough feedback on this tab! Please rate:
print report bad tab
1 2 3 4 5
I want to post or [tab]
guest
You may want to rate the tab now too:
select rating
Please do not post tabs as comments. Select "correction" instead!