Oops, an error
Loading. Please wait.

Manuk Dadali Chords

25,497 views 30 this week
no commentswrite comment
1 2 3 4 5
please rate
add to favorites
launch autoscroll
font size
0
reset
transpose
0
reset
display chords
guitar tuner
Autoscroll
slow
fast
+/-
esc
set tempo
stop
Help us to improve Ultimate-Guitar.com Take our survey!
×
Author
Difficulty
novice
(#)
                 C
Mesat ngapung luhur jauh di awang awang

                  C                    F
Meberkeun janjangna bangun taya karingrang

                                       F
Kukuna ranggaos reujeung pamatukna ngeluk

              G                     C
Ngepak mega bari hiberna tarik nyuruwuk

            C
Saha anu bisa nyusul kana tandangna

                    C                    F
Gadang jeung partentang taya bandingan nana

                               F
Dipikagimir dipikaserab ku sasama
 
               G                     C
Taya karempan ka sieun leber wawanenana


Chorus
          F
Manuk dadali manuk panggagahna

              C
Perlambang sakti Indonesia jaya

          F
Manuk dadali pang kakoncarana

           G               C
Resep ngahiji rukun sakabehna


(Same as (#))
Hirup sauyunan tara pahirihiri
Silih pikanyaah teu inggis bela pati
Manuk dadali gadung siloka sinatria
Keur sukmana bangsa di nagara Indonesia

Chorus
Suggest correction
Give kudos to tab author, rate the tab!
1 2 3 4 5
comments
print report bad tab
guest
You may want to rate the tab now too:
select rating
Please do not post tabs as comments. Select "correction" instead!