Oops, an error
Loading. Please wait.

Bojoku Di Gondol Bojone chords

169 views 1 this week
no commentswrite comment
1 2 3 4 5
2 more votes to show rating
add to favorites
×
Save as Personal and add changes to this tab that will be seen only by you. Learn more ›
×
You can save this tab as Personal to edit and correct it or add notes. All changes will be seen only by you. Learn more »
launch autoscroll
font size
0
reset
transpose
0
reset
display chords
guitar tuner
edit
Autoscroll
slow
fast
+/-
esc
set tempo
stop
Strumming
There is no strumming pattern for this song yet. and get +5 IQ
NDX A.K.A – Bojoku Di Gondol Bojone



 C              Em
(pancen ngenese uripku)
         F          G         C
(nduwe pacar kok ngerusak utekku)
   F          G      C          Am
(jare tresno aku, ra mblenjani aku)
     Dm       G          C  G
(lananganmu jebule gor pabu)

[Chorus]
C              Em
pancen ngenese uripku
        F          G         C
nduwe pacar kok ngerusak utekku
  F          G      C          Am
jare tresno aku, ra mblenjani aku
    Dm       G          C  G
lananganmu jebule gor pabu

C            Em
aku ora nyangka wae
        F         G            C
nduwe pacar kok malah mumet ndase
   F       G       C         Am
ra ono kabare, ora jelas rupane
    Dm   G          C  G
bojoku digondol bojone

C
 nduwe bojo kowe gur gawe awak semble
Em
 aku kudu piye yen ngene kahanane
F                 G
 dituruti ora ngerti kok malah mbagi ati
C
 nggawe aku frustasi marai pengen mati

C
 tur aku yo wegah nek kudu terus ngalah
Em
 ndelok kowe polah marai urip dadi bubrah
F                    G
 mbok yo mikir sithik kurang opo awakku
C
 tok gawe aku sutek mergo tekon alamu

F              G
 aku uwes sabar nganti ngelus dada
C                    Am
 nek gur pengen bubar aku yo sumonggo
Dm                G
 dasar aku uwes jeleh nyanding terus sliramu
C                   G
 sek pas ra tau ngerteni apa karepku

[Chorus]
C              Em
pancen ngenese uripku
        F          G         C
nduwe pacar kok ngerusak utekku
  F          G      C          Am
jare tresno aku, ra mblenjani aku
    Dm       G          C  G
lananganmu jebule gor pabu

C            Em
aku ora nyangka wae
        F         G            C
nduwe pacar kok malah mumet ndase
   F       G       C         Am
ra ono kabare, ora jelas rupane
    Dm   G          C  G
bojoku digondol bojone

C
 roso kaget rosoku tak nyawang kowe demenan
Em
 roso ati nganti njepat dadi ora karuan
F                    G
 kelingan janji-janjimu jebule ora mutu
C
 kok ra nduwe isin awakmu ngapusi aku

C                                        Em
 opo mergo bojo anyarmu kui sek sugeh bondo
kowe sumeleh nesu we ora kroso
F                       G
 yen pancen dek'e tok pilih aku gur iso lilo
C
 nadyan roso loro teko tetep ra tak rasakno

F                 G
 mugo kabeh iso dadi kesenenganmu
 C                     Am
urip penak lan mulyo karo bojo anyarmu
   Dm                    G
pancen aku ra iso nyenengke kowe nganggo duit
C                 G
 mergo dasare aku wong cilik sek uripe pait

[Chorus]
C              Em
pancen ngenese uripku
        F          G         C
nduwe pacar kok ngerusak utekku
  F          G      C          Am
jare tresno aku, ra mblenjani aku
    Dm       G          C  G
lananganmu jebule gor pabu

C            Em
aku ora nyangka wae
        F         G            C
nduwe pacar kok malah mumet ndase
   F       G       C         Am
ra ono kabare, ora jelas rupane
    Dm   G          C  G
bojoku digondol bojone

C
 aku gor iso ndonga nggo apike uripmu
Em
 mugo iso bungah karo bojo anyarmu
   F                  G
anggep wae ra tau ono cerito aku karo kowe
C
 senajan opo seng tok duwe wes tak olehke

  C
nanging lalekke wae apik lan elek awakku
Em
 pikirno wae urusan duwe bojo anyarmu
F              G
 aku uwes luweh mikirke kowe meneh
C
 mending aku sumeh kowe wes heweh heweh

F                     G
 ra perlu tak tangisi pancen iki dalane
C                 Am
 aku iso oleh sek luweh apik seko kowe
Dm                  G
 yo wes cukup semene aku karo awakmu
C                G
 mesakake bojomu kae gor mangan turahanku

[Chorus]
C              Em
pancen ngenese uripku
        F          G         C
nduwe pacar kok ngerusak utekku
  F          G      C          Am
jare tresno aku, ra mblenjani aku
    Dm       G          C  G
lananganmu jebule gor pabu

C            Em
aku ora nyangka wae
        F         G            C
nduwe pacar kok malah mumet ndase
   F       G       C         Am
ra ono kabare, ora jelas rupane
    Dm   G          C  G  C
bojoku digondol bojone

            
            
Suggest correction
Creating personal tab
Creating personal tab
You can edit any tab online and save it as your Personal.

You can edit, replace or remove any tab part or add personal notes – all changes will be seen only by you.

Personal tabs can be accessed anytime from any device, even offline.
Learn more »
Give kudos to tab author, rate the tab!
1 2 3 4 5
comments
print report bad tab
guest
You may want to rate the tab now too:
select rating
Wanna post a correction for this tab? Suggest correction