Oops, an error
Loading. Please wait.

Kelingan Mantan chords

version 1
version 1

Whole song

502 views 9 this week
no commentswrite comment
1 2 3 4 5
2 more votes to show rating
add to favorites
×
Save as Personal and add changes to this tab that will be seen only by you. Learn more ›
×
You can save this tab as Personal to edit and correct it or add notes. All changes will be seen only by you. Learn more »
launch autoscroll
font size
0
reset
transpose
0
reset
display chords
guitar tuner
edit
Autoscroll
slow
fast
+/-
esc
set tempo
stop
Strumming
There is no strumming pattern for this song yet. and get +5 IQ
NDX A.K.A Feat. PJR – Kelingan Mantan Session 2




F A#                 F
  dek kowe mbiyen janji karo aku
      Gm                       Dm
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
        D#        F     A#       Gm
ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
      Cm          F            A#
netes elohku mili deres ning pipi

[Chorus]
A#                 F
dek kowe mbiyen janji karo aku
      Gm                       Dm
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
        D#        F     A#       Gm
ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
      Cm          F            A#
netes elohku mili deres ning pipi

A#
 pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
  F                                           Gm
bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku
                                Dm
kelingan awale kita ketemu di sana
                                 D#
berduaan bermesraan, canda dan tawa

D#        F                        A#
sumpah janji tresno iki aku karo kowe
       Gm                     Cm
mugo wae iso langgeng sak lawase
                       F
adek, kangmas nyaman kaleh panjenengan
A#
 mugo wae tresnoku ra dadi kenangan

[Chorus]
A#                 F
dek kowe mbiyen janji karo aku
      Gm                       Dm
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
        D#        F     A#       Gm
ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
      Cm          F            A#
netes elohku mili deres ning pipi

A#
 opo iki bukti katresnanmu marang aku
  F                                         Gm
kowe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
                              Dm
rodo suwe wes sesasi ora ngabari
Dm
aku bingung kudu goleki kowe ning ngendi

D#       F                      A#
yoweslah mungkin iki pancen dalane
     Gm                    Cm
ati iki mung isonan perkorone
                       F                A#
bakal tak kenang jenengmu ning masa laluku
A#
senajan kowe wes gawe cidro ning atiku

[Bridge]
A#              F
mas pangapurane kanggo awakku
     Gm                     Dm
mergane tresno iki tak direstui ibuku
    D#           F     A#       Gm
aku mblenjani janji cinta kita ini
     Cm        F          A#
lilakno aku kanti ikhlas ati

[Chorus]
A#                 F
dek kowe mbiyen janji karo aku
      Gm                       Dm
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
        D#        F     A#       Gm
ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
      Cm          F            A#
netes elohku mili deres ning pipi

            
            
Suggest correction
Creating personal tab
Creating personal tab
You can edit any tab online and save it as your Personal.

You can edit, replace or remove any tab part or add personal notes – all changes will be seen only by you.

Personal tabs can be accessed anytime from any device, even offline.
Learn more »
Give kudos to tab author, rate the tab!
1 2 3 4 5
comments
print report bad tab
guest
You may want to rate the tab now too:
select rating
Wanna post a correction for this tab? Suggest correction