Oops, an error
Loading. Please wait.

Salah Kekancan chords

109 views 1 this week
no commentswrite comment
1 2 3 4 5
3 more votes to show rating
add to favorites
×
Save as Personal and add changes to this tab that will be seen only by you. Learn more ›
×
You can save this tab as Personal to edit and correct it or add notes. All changes will be seen only by you. Learn more »
launch autoscroll
font size
0
reset
transpose
0
reset
display chords
guitar tuner
edit
Autoscroll
slow
fast
+/-
esc
set tempo
stop
Strumming
There is no strumming pattern for this song yet. and get +5 IQ
NDX A.K.A – Salah Kekancan



F-Gbm-Gm
        biyen pas seneng
D#
 kita selalu bersama (cie, cie..)
F-Gbm-Gm
saiki.. aku susah, duwe masalah,
F
 kowe do nengdi ? (kasih tau gak ya)
F-Gbm-Gm
        aku ki ora pilih konco kok
D#
 mungkin ini gur mergo salah kekancan
F-Gbm-Gm
        yowes lah nek ngono,
                      F
tak trimak-trimakne wae

[Intro] Gm  D#  Gm  F
        Gm  D#  Gm  F

Gm
ji ro lu pat mo, pancen aku ra trimo
D#
nem pitu wolu, sakjane aku nesu
     Gm
ngurusi dapuranmu sek gaweane ngecu
      F
entek roso sabarku ngenteni tumindakmu
    Gm
opo ora kelingan nek sambat karo sopo
     D#
nek udu karo konco naliko atimu loro
      Gm
po yo kurang aku le ngerteni salahmu
      F
tetep wae tok bolan-baleni nyepelekke kancamu

Gm            D#
aku ora ngiro ngene dadine
  Gm                 F
kekancane kok bubrah akhire
 D#    F        Gm
opo ngeneki caramu
 D#            F
opo iki balesanmu

[Chorus]
   Gm
saiki aku ngerti (aku ngerti)
     D#
kekancan ora cengli (ora cengli)
      Gm
po yo ra duwe rai
        F
kowe ngapusi sakitnya tuh di sini
           Gm
wes ndhang minggato kono (minggato kono)
      D#
nek musuh rupo konco (rupo konco)
      Gm
nek butuh kowe moro
         F
nek ra butuh kowe lungo ninggal konco

   Gm
saiki kurang opo aku dadi koncomu
        D#
wes tak iklaske kowe nganti nikung bojoku
    Gm
dikei ati (ya iyalah) malah rogoh rempelo
          F
wes tak gawe meneng kowe tetep tak anggap konco
  Gm
biyen konco guyu kok dadi konco asu.. (su)
  D#
biyen konco susah saiki dadi bubrah.. (brah)
      Gm
sak karepe atimu tak adohi dapuranmu
  F
saiki tak iklaske kowe modar yo karepmu

Gm            D#
aku ora ngiro ngene dadine
  Gm                 F
kekancane kok bubrah akhire
 D#    F        Gm
opo ngeneki caramu
 D#            F
opo iki balesanmu

[Chorus]
   Gm
saiki aku ngerti (aku ngerti)
     D#
kekancan ora cengli (ora cengli)
      Gm
po yo ra duwe rai
        F
kowe ngapusi sakitnya tuh di sini
           Gm
wes ndhang minggato kono (minggato kono)
      D#
nek musuh rupo konco (rupo konco)
      Gm
nek butuh kowe moro
         F
nek ra butuh kowe lungo ninggal konco

   Gm
saiki aku ngerti (aku ngerti)
     D#
kekancan ora cengli (ora cengli)
      Gm
po yo ra duwe rai
        F
kowe ngapusi sakitnya tuh di sini
           Gm
wes ndhang minggato kono (minggato kono)
      D#
nek musuh rupo konco (rupo konco)
      Gm
nek butuh kowe moro
         F                         Gm
nek ra butuh kowe lungo ninggal konco

            
            
Suggest correction
Creating personal tab
Creating personal tab
You can edit any tab online and save it as your Personal.

You can edit, replace or remove any tab part or add personal notes – all changes will be seen only by you.

Personal tabs can be accessed anytime from any device, even offline.
Learn more »
Give kudos to tab author, rate the tab!
1 2 3 4 5
comments
print report bad tab
guest
You may want to rate the tab now too:
select rating
Wanna post a correction for this tab? Suggest correction