Oops, an error
Loading. Please wait.

Sayang chords

1,645 views 15 this week
no commentswrite comment
1 2 3 4 5
x 6
add to favorites
×
Save as Personal and add changes to this tab that will be seen only by you. Learn more ›
×
You can save this tab as Personal to edit and correct it or add notes. All changes will be seen only by you. Learn more »
launch autoscroll
font size
0
reset
transpose
0
reset
display chords
guitar tuner
edit
Autoscroll
slow
fast
+/-
esc
set tempo
stop
Strumming
There is no strumming pattern for this song yet. and get +5 IQ
NDX A.K.A – Sayang




[Intro] C

  C                  Em
sayang.. opo kowe krungu
        Am
jerite atiku
                 Em
mengharap engkau kembali
  F          G          Em    Am
sayang.. nganti memutih rambutku
   F     G            C
ra bakal luntur tresnaku

[Intro] G

C
 wes tak cobo nglalekke
                 Em
jenengmu seko atiku
                   Em
sak tenane ra ngapusi iseh tresno sliramu
Am
 duh pepujaning ati
                   Em
nanging kowe ora reti,
                       Em
kowe seng tak wanti-wanti

              F
malah jebul saiki
               G
kowe mblenjani janji
             Em
jare sehidup semati
               Am
nanging opo bukti
              F                    G
koe medot tresnoku demi lanangan liyo
            C
yowes ora popo insyaallah aku iso

C Am                       Em
lilo.. meh sambat kalih sinten
               F       G      C
yen sampun mekaten merana uripku

    F         G        Em       Am
aku welasno nimas, aku mesakno aku
      F                          G
aku nangis.. nganti metu weluh getih putih

[Chorus]
  C                  Em
sayang.. opo kowe krungu
          Am
jerite atiku
                 Em
mengharap engkau kembali
  F          G          Em    Am
sayang.. nganti memutih rambutku
   F     G            C
ra bakal luntur tresnaku

C
 hari demi hari, uwis tak lewati
Em
 yen pancen dalane, kudu kuwat ati
Am
 ibarate sego, uwis dadi bubur
Em
 nanging tresno iki, ora bakal luntur

F               G
 saktenane aku iki pancen tresno awakmu
Em             Am                    F
 ora ono liane, seng iso dadi penggantimu
               G                    C
gur kanggo awakmu, seng cocok neng atiku
                                   Am
nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu

                    Em
meh sambat kalih sinten
               F
yen sampun mekaten
    G      C
merana uripku

    F         G        Em       Am
aku welasno nimas, aku mesakno aku
      F                          G
aku nangis.. nganti metu weluh getih putih

[Chorus]
  C                  Em
sayang.. opo kowe krungu
          Am
jerite atiku
                 Em
mengharap engkau kembali
  F          G          Em    Am
sayang.. nganti memutih rambutku
   F     G            C
ra bakal luntur tresnaku

C
 sayang opo krungu, tangise atiku
Em
 mengharap kowe bali, neng jero ati iki
Am                                         Em
 nganti rambutku putih, tangis eluh dadi getih
                       Em
mbok yo gek ndang bali, nglakoni tresno suci

F                G
 aku marang sliramu
                Em
do ragu neng atiku
                Am
aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati
F              
 mung kanggo sliramu
G                 C
 cintaku tetap abadi
                   C          Am
selamanya sampai akhir hayat ini..

                    Em
meh sambat kalih sinten
               F
yen sampun mekaten
    G      C
merana uripku

    F         G        Em       Am
aku welasno nimas, aku mesakno aku
      F                          G
aku nangis.. nganti metu weluh getih putih

[Chorus]
  C                  Em
sayang.. opo kowe krungu
          Am
jerite atiku
                 Em
mengharap engkau kembali
  F          G          Em    Am
sayang.. nganti memutih rambutku
   F     G            C
ra bakal luntur tresnaku

C             F
percoyo opo pamujamu (aselole)
     F    G        C
cintaku.. tetap abadi..
Suggest correction
Creating personal tab
Creating personal tab
You can edit any tab online and save it as your Personal.

You can edit, replace or remove any tab part or add personal notes – all changes will be seen only by you.

Personal tabs can be accessed anytime from any device, even offline.
Learn more »
comments
print report bad tab
guest
You may want to rate the tab now too:
select rating
Wanna post a correction for this tab? Suggest correction