Oops, an error
Loading. Please wait.

Talining Asmoro chords

304 views 3 this week
no commentswrite comment
1 2 3 4 5
3 more votes to show rating
add to favorites
×
Save as Personal and add changes to this tab that will be seen only by you. Learn more ›
×
You can save this tab as Personal to edit and correct it or add notes. All changes will be seen only by you. Learn more »
launch autoscroll
font size
0
reset
transpose
0
reset
display chords
guitar tuner
edit
Autoscroll
slow
fast
+/-
esc
set tempo
stop
Strumming
There is no strumming pattern for this song yet. and get +5 IQ
NDX A.K.A – Talining Asmoro




[Intro] Dm  A  Gm  Dm

Dm                        C
opo salahku.. nganti kowe ninggalke aku
Gm                        Dm
tanpo sebab.. alasan dadi karepmu
Dm                         C
teganing ati.. medotke talining asmoro
Gm                       Dm
opo pancen.. wes ono lanangan liyo

  Gm
loro ati, atiku loro
   Dm
tansah soyo keronto-ronto
  Gm
roso iki tetep jroning dodo
  A
kowe uwes bedo

[Chorus]
            Dm                       A
tumetes ing iluhku nganti koyo tirto segoro
      Gm                   Bb  C
nalikane kowe lungo ninggalke aku
            Dm                     A
nelongso ku nelongso ati soyo keronto-ronto
      Gm                    Bb   C
kowe uwes cidro dadi sumpah setiamu

Dm
 tumetes ing iluhku nganti koyo tirto segoro
A
 laraning njero atiku nganti keronto-ronto
Gm
 kelingan janji-janjimu bakal ngajak neng kayangan
Bb                    C                    Dm
 talining asmoro dadi ilang pedot tanpo alesan

                                A
duh Gusti paringono hambaMu kesabaran
                                Gm
duh Gusti paringono hambaMu ketabahan
Gm
masalah ati seng lagi bubrah saiki
Bb                       C
 tak percoyo tak hormati jebule kui kabeh ngapusi

[Chorus]
            Dm                       A
tumetes ing iluhku nganti koyo tirto segoro
      Gm                   Bb  C
nalikane kowe lungo ninggalke aku
            Dm                     A
nelongso ku nelongso ati soyo keronto-ronto
      Gm                    Bb   C
kowe uwes cidro dadi sumpah setiamu

Dm
 tok kon tumindak seng becik, uwes tak lakoni
A
 tok kon tumindak seng apik, kui mesti tak taruti
Gm                                          Bb
 janji setiaku tak gujengi kenceng tekan saiki
                       C
talining asmoro tak tandur sak jroning ati

Dm
salah, mungkin aku ra sadar aku salah persepsi
A
 sinambung talining asmoro metune du seko ati
Gm
 pengorbanan seprene jempalik'an nganti ameh mati
Bb                          C
 kowe seng gawe janji malah kowe dewe seng mblenjani

[Chorus]
            Dm                       A
tumetes ing iluhku nganti koyo tirto segoro
      Gm                   Bb  C
nalikane kowe lungo ninggalke aku
            Dm                     A
nelongso ku nelongso ati soyo keronto-ronto
      Gm                    Bb   C
kowe uwes cidro dadi sumpah setiamu

            Dm                       A
tumetes ing iluhku nganti koyo tirto segoro
      Gm                   Bb  C
nalikane kowe lungo ninggalke aku
            Dm                     A
nelongso ku nelongso ati soyo keronto-ronto
      Gm                    Bb   C
kowe uwes cidro dadi sumpah setiamu

[Coda] Dm  A  Gm  Dm
Suggest correction
Creating personal tab
Creating personal tab
You can edit any tab online and save it as your Personal.

You can edit, replace or remove any tab part or add personal notes – all changes will be seen only by you.

Personal tabs can be accessed anytime from any device, even offline.
Learn more »
Give kudos to tab author, rate the tab!
1 2 3 4 5
comments
print report bad tab
guest
You may want to rate the tab now too:
select rating
Wanna post a correction for this tab? Suggest correction