Oops, an error
Loading. Please wait.

Terminal Giwangan chords

172 views 9 this week
no commentswrite comment
1 2 3 4 5
3 more votes to show rating
add to favorites
×
Save as Personal and add changes to this tab that will be seen only by you. Learn more ›
×
You can save this tab as Personal to edit and correct it or add notes. All changes will be seen only by you. Learn more »
launch autoscroll
font size
0
reset
transpose
0
reset
display chords
guitar tuner
edit
Autoscroll
slow
fast
+/-
esc
set tempo
stop
Strumming
There is no strumming pattern for this song yet. and get +5 IQ
NDX A.K.A Feat. PJR – Terminal Giwangan


[Intro]

    F        F
rasane ora karuan
      A#        F
ning ati loro tenan
        Gm       A#         C
cinta matiku kau anggep dolanan..
(ji ro, ji ro lu pat)


[Instrumental] 

F F A# F Gm C F C


[Verse]

F                A#          F
 biasane jam semene wis ngabari
Gm               C     F           C
 nanging tekan saiki HPku durung muni
F                A#          F
 biasane jedal jedul ning ngarepku
Gm              C
 nanging dino-dino iki
           F               C
menghilang bagai butiran debu

A#        C         F         Dm
 aku mung koyo terminal nggiwangan
              Gm     A#
mung tok nggo sambat
           C
tok nggo istirahat


[Chorus]

    F
rasane ora karuan
      A#        F
ning ati loro tenan
        Gm       A#         C
cinta matiku kau anggep dolanan..
       F
pengen opo tak turuti
       A#              F
leh ku lembur telung wengi
      Gm          C             F  C
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni


[Verse]

F
 lingguh ndodok nang ngarep bar nggodok kopi
     A#                      F
ngeteni kabarmu dek, kok leh nganyelne ati
   Gm                  C
banjur tak kirimi bbm, apa kabar sayang
F                  C
 lagi ngopo karo sopo malah ra diwoco

F
owalah dek, anggepmu aku iki sopo
A#               F
 bojomu dek, aku iki bojomu
  Gm                  C
mengopo, jawabmu gawe aku tambah nestopo
F                  C
suwe ora jamu, ketemu pisan nggawe gelo

A#        C         F         Dm
 aku mung koyo terminal nggiwangan
              Gm     A#
mung tok nggo sambat
           C
tok nggo istirahat


[Chorus]

    F
rasane ora karuan
      A#        F
ning ati loro tenan
        Gm       A#         C
cinta matiku kau anggep dolanan..
       F
pengen opo tak turuti
       A#              F
leh ku lembur telung wengi
      Gm          C             F  C
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

    F
rasane ora karuan
      A#        F
ning ati loro tenan
        Gm       A#         C
cinta matiku kau anggep dolanan..
       F
pengen opo tak turuti
       A#              F
leh ku lembur telung wengi
      Gm          C             F  C  F
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni 

            
            
Suggest correction
Creating personal tab
Creating personal tab
You can edit any tab online and save it as your Personal.

You can edit, replace or remove any tab part or add personal notes – all changes will be seen only by you.

Personal tabs can be accessed anytime from any device, even offline.
Learn more »
Give kudos to tab author, rate the tab!
1 2 3 4 5
comments
print report bad tab
guest
You may want to rate the tab now too:
select rating
Wanna post a correction for this tab? Suggest correction