Oops, an error
Loading. Please wait.

Ttm Tewas Tertimbun Masalalu chords

982 views 1 this week
no commentswrite comment
1 2 3 4 5
1 last vote to show rating
add to favorites
×
Save as Personal and add changes to this tab that will be seen only by you. Learn more ›
×
You can save this tab as Personal to edit and correct it or add notes. All changes will be seen only by you. Learn more »
launch autoscroll
font size
0
reset
transpose
0
reset
display chords
guitar tuner
edit
Autoscroll
slow
fast
+/-
esc
set tempo
stop
Strumming
There is no strumming pattern for this song yet. and get +5 IQ
NDX A.K.A – TTM (Tewas Tertimbun Masalalu)




[Intro] Dm

       Dm         Am
kowe tau ning uripku..
        Bb         F
tansah ono ning atiku..
     Gm
ra bakal luntur sak durunge
      A
janur kuning melengkung..
      Dm        Am
opo kowe ra kelingan..
          Bb       F    C
mbiyen mlaku bebarengan..
   Gm              Bb
ibarat langit karo rembulan
         A                  Dm
tresnaku ra bakal ilang.. sayang..

Dm                 Am                   Bb
 duh kowe cah ayu isih urip ono ning atiku
               F                       Gm
aku raiso lilo lungomu ra bakal tak tompo
                                       A
koyo gedening ombak segoro ning laut kae
                                       Dm
pesisir pasir putih sing tau dadi seksine
               Am                     Bb
nalikone iseh urip madep manteb bebarengan
                    F
janji-janji palsumu saiki dadi kenangan
Gm
 putih-putih rembulan, padang-padange lintang
A
 tiada yang lain cintaku untukmu sayang

    Bb       C
aku ra iso lali
        Am               Dm
udan grimis sing dadi seksi
          Bb
durung sempet tak rabeni
        C
janjimu wis tok blenjani

[Chorus]
       Dm         Am
kowe tau ning uripku..
        Bb         F
tansah ono ning atiku..
     Gm
ra bakal luntur sak durunge
      A
janur kuning melengkung..
      Dm        Am
opo kowe ra kelingan..
          Bb       F    C
mbiyen mlaku bebarengan..
   Gm              Bb
ibarat langit karo rembulan
         A                  Dm
tresnaku ra bakal ilang.. sayang..

Dm               Am                     Bb
 saiki bubar cerito tresnoku tok gowo lungo
                F
janji jaman semono kowe bakal prasetyo
Gm
 aku ra iso lilo, sampeyan medot tresno
A
 manut karep wong tuo, nggandeng lanangan liyo
Dm               Am
 loro rasane ati, sampeyan ingkar janji
Bb                   F                   Gm
 mbrebes mili eluhku iki ra iso tak gondeli
                                       A
mung siji dongaku kowe bali marang awakku
A
bakal tak tunggu sak kuat-kuate atiku

    Bb       C
aku ra iso lali
        Am               Dm
udan grimis sing dadi seksi
          Bb
durung sempet tak rabeni
        C
janjimu wis tok blenjani

[Chorus]
       Dm         Am
kowe tau ning uripku..
        Bb         F
tansah ono ning atiku..
     Gm
ra bakal luntur sak durunge
      A
janur kuning melengkung..
      Dm        Am
opo kowe ra kelingan..
          Bb       F    C
mbiyen mlaku bebarengan..
   Gm              Bb
ibarat langit karo rembulan
         A                  Dm
tresnaku ra bakal ilang.. sayang..

       Dm         Am
kowe tau ning uripku..
        Bb         F
tansah ono ning atiku..
     Gm
ra bakal luntur sak durunge
      A
janur kuning melengkung..

       Dm         Am
kowe tau ning uripku..
        Bb         F
tansah ono ning atiku..
     Gm
ra bakal luntur sak durunge
      A
janur kuning melengkung..
      Dm        Am
opo kowe ra kelingan..
          Bb       F    C
mbiyen mlaku bebarengan..
   Gm              Bb
ibarat langit karo rembulan
         A                  Dm
tresnaku ra bakal ilang.. sayang..

       Dm         Am
kowe tau ning uripku..
        Bb         F
tansah ono ning atiku..
     Gm
ra bakal luntur sak durunge
      A
janur kuning melengkung..
      Dm        Am
opo kowe ra kelingan..
          Bb       F    C
mbiyen mlaku bebarengan..
   Gm              Bb
ibarat langit karo rembulan
         A                  Dm
tresnaku ra bakal ilang.. sayang..

            
            
Suggest correction
Creating personal tab
Creating personal tab
You can edit any tab online and save it as your Personal.

You can edit, replace or remove any tab part or add personal notes – all changes will be seen only by you.

Personal tabs can be accessed anytime from any device, even offline.
Learn more »
Give kudos to tab author, rate the tab!
1 2 3 4 5
comments
print report bad tab
guest
You may want to rate the tab now too:
select rating
Wanna post a correction for this tab? Suggest correction