Oops, an error
Loading. Please wait.

Konco Mesra chords

1,252 views 465 this week
no commentswrite comment
1 2 3 4 5
x 3
add to favorites
×
Save as Personal and add changes to this tab that will be seen only by you. Learn more ›
×
You can save this tab as Personal to edit and correct it or add notes. All changes will be seen only by you. Learn more »
launch autoscroll
font size
0
reset
transpose
0
reset
display chords
guitar tuner
edit
Autoscroll
slow
fast
+/-
esc
set tempo
stop
Strumming
There is no strumming pattern for this song yet. and get +5 IQ
[Chorus]
         C             G
Yen tak sawang sorote mri..patmu
    Am                  G
janeku ngerti ono, ati sliramu
        F                Em
nanging onone mung se..wates konco
   F                   G
podo ra wanine ngungkapke tresno..
       C                       G
Yen kupandang gemerlap nyang mripatmu
       Am                   G
terpampang gambar waru ning atimu
        F                 Em
nganti kapan abot iki ora mok dukung
       F
mung dadi konco mesra
       G          C  G
mergo kependem cinta..

[Instrumental]
C G  Am G
F Em F  G

[Verse]
         C
Sungguh sayang aku tak bisa
     G
langsung mengungkapkan
  Am
perasaan yang ku simpan
  G
buat ku tak tenang..
 F
ini semua karena
     Em
hubungan pertemanan
     F      G
kau sudah biasa
          C
anggapku sebagai kawan..

[Bridge]
Am               G
..Adem panas awakku
            F
gara-gara kamu
            C
nyibakke atiku
  G           Am
gati menyang aku..
                G
sampek kegowo turu
                  F
ngimpi ngusap pipimu
                 C
tansah nyoto keroso
   G          Am
konco dadi tresno

[Verse 2]
Am
..Nggereges awakku naliko mepet sliramu
G
..yen tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
F
..bingung rasane atiku kepiye nyikapi
Em
..mbiyen konco suwe sak iki tak tresnani

[Chorus]
         C             G
Yen tak sawang sorote mri..patmu
    Am                  G
janeku ngerti ono, ati sliramu
        F                Em
nanging onone mung se..wates konco
   F                   G
podo ra wanine ngungkapke tresno..
       C                       G
Yen kupandang gemerlap nyang mripatmu
       Am                   G
terpampang gambar waru ning atimu
        F                 Em
nganti kapan abot iki ora mok dukung
       F
mung dadi konco mesra
       G          C  G
mergo kependem cinta..

[Interlude]
C G  Am G
F Em F G

[Verse]
         C
Sungguh sayang aku tak bisa
     G
langsung mengungkapkan
  Am
perasaan yang ku simpan
  G
buat ku tak tenang..
 F
ini semua karena
     Em
hubungan pertemanan
     F      G
kau sudah biasa
          C
anggapku sebagai kawan..

[Bridge]
Am               G
..Adem panas awakku
            F
gara-gara kamu
            C
nyibakke atiku
  G           Am
gati menyang aku..
                G
sampek kegowo turu
                  F
ngimpi ngusap pipimu
                 C
tansah nyoto keroso
   G           Am
konco dadi tresno

[Verse 2]
Am
..Nggereges awakku naliko mepet sliramu
G
..yen tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
F
..bingung rasane atiku kepiye nyikapi
Em
..mbiyen konco suwe sak iki tak tresnani

[Chorus]
         C             G
Yen tak sawang sorote mri..patmu
    Am                  G
janeku ngerti ono, ati sliramu
        F                Em
nanging onone mung se..wates konco
   F                   G
podo ra wanine ngungkapke tresno..
       C                       G
Yen kupandang gemerlap nyang mripatmu
       Am                   G
terpampang gambar waru ning atimu
        F                 Em
nganti kapan abot iki ora mok dukung
       F
mung dadi konco mesra
       G          C
mergo kependem cinta..
         C             G
Yen tak sawang sorote mri..patmu
    Am                  G
janeku ngerti ono, ati sliramu
        F                Em
nanging onone mung se..wates konco
   F                   G
podo ra wanine ngungkapke tresno..
       C                       G
Yen kupandang gemerlap nyang mripatmu
       Am                   G
terpampang gambar waru ning atimu
        F                 Em
nganti kapan abot iki ora mok dukung
       F
mung dadi konco mesra
       G           C  G
mergo kependem cinta..

[Outro]
C G  Am G
F Em F  G
C

            
            
Suggest correction
Creating personal tab
Creating personal tab
You can edit any tab online and save it as your Personal.

You can edit, replace or remove any tab part or add personal notes – all changes will be seen only by you.

Personal tabs can be accessed anytime from any device, even offline.
Learn more »
Give kudos to tab author, rate the tab!
1 2 3 4 5
comments
print report bad tab
guest
You may want to rate the tab now too:
select rating
Wanna post a correction for this tab? Suggest correction