Oops, an error
Loading. Please wait.

Cidro chords

by RedSox
43 views 1 this week
no commentswrite comment
1 2 3 4 5
3 more votes to show rating
add to favorites
×
Save as Personal and add changes to this tab that will be seen only by you. Learn more ›
×
You can save this tab as Personal to edit and correct it or add notes. All changes will be seen only by you. Learn more »
launch autoscroll
font size
0
reset
transpose
0
reset
display chords
guitar tuner
edit
Autoscroll
slow
fast
+/-
esc
set tempo
stop
Strumming
There is no strumming pattern for this song yet. and get +5 IQ
RedSox Feat Geulis – Cidro




[Intro] E  A Am F#m B
        E  F#m B
        E  F#m B E

C#m
 Cidro karo nelongso rasane pancen loro
G#m
 opo meneh saiki kowe mblenjani janji
A
 rosoku wes kejeron nglalekke kwe alon-alon
B
 yowes orapopo seng penting tak lalekno
C#m
 aku ra pengen kowe lungo karo liyane
G#m
 bebarengan ngadepi urip iki
A
 supaya kabeh fantasy
           B
supoyo aku lan kowe iso urip nganti tekane mati

[Chorus]
C#m                    G#m
gek.. opo salah awakku iki
    A                     B
kwe nganti tego mblenjani janji
C#m                 G#m
opo mergo.. kahanan uripku iki
       A                    B
mlarat bondo, seje karo uripmu

A                  E           C#m
aku nelongso mergo kebacut tresno
 F#m        B     E
ora ngiro saikine cidro
A                  E           C#m
aku nelongso mergo kebacut tresno
 F#m        B       E
ora ngiro saikine cidro

C#m
 lambemu pancen tipis, omonganmu mung lamis
G#m
 opo to salahku,kok nglungani aku
A
 yo cen aku iki pancen uwong ora nduwe
B
 yo mung kuwe ojo seneb terus nyepelekke
C#m
 pancen golek bondo, kuwi rodo abot
G#m
 neng nek wes tresno, ora bakal tak pedot
A
 aku pengen bali, karo kowe meneh
B
 dadi siji urip bareng iso podo sumeh

C#m
 aku pancen kere, konco-konco podo ngece
G#m
 mergo aku wong ra nduwe, yowes tak iklaske
A
 sopo ngerti kowe du jodoku, tresno iki tekan dodoku
B
 yowes tak golek meneh, wedokan isih akeh
C#m
 dasare tresno iki, yo mung ono siji
G#m                                      A
 ora bakal ilang nganti sesok tekane aku lungo
                               B
orapopo nak saiki uripku nelongso
                                  C#m
aku yo mung iso ngomong nak aku cidro

[Chorus]
C#m                    G#m
gek.. opo salah awakku iki
    A                     B
kwe nganti tego mblenjani janji
C#m                 G#m
opo mergo.. kahanan uripku iki
       A                    B
mlarat bondo, seje karo uripmu

A                  E           C#m
aku nelongso mergo kebacut tresno
 F#m        B     E
ora ngiro saikine cidro
A                  E           C#m
aku nelongso mergo kebacut tresno
 F#m        B       E
ora ngiro saikine cidro

C#m
 atiku wes loro, mikir kabeh sliramu
G#m
 dasar ati iki, ora bakal tak songko
A
 kowe bakal lungo, karo uwong liyo
B
 yowes ora popo, ngrasakke atiku
C#m
 yo mung siji pesenku kanggo awakmu
G#m
 ojo nganti lali, uripe kowe ro aku
A
 aku tresno kowe, seko dasaring ati
B
 ora bakal mati nganti tekan mati

[Chorus]
C#m                    G#m
gek.. opo salah awakku iki
    A                     B
kwe nganti tego mblenjani janji
C#m                 G#m
opo mergo.. kahanan uripku iki
       A                    B
mlarat bondo, seje karo uripmu

A                  E           C#m
aku nelongso mergo kebacut tresno
 F#m        B     E
ora ngiro saikine cidro
A                  E           C#m
aku nelongso mergo kebacut tresno
 F#m        B       E
ora ngiro saikine cidro

[Outro] A  E C#m A B E

            
            
Suggest correction
Creating personal tab
Creating personal tab
You can edit any tab online and save it as your Personal.

You can edit, replace or remove any tab part or add personal notes – all changes will be seen only by you.

Personal tabs can be accessed anytime from any device, even offline.
Learn more »
Give kudos to tab author, rate the tab!
1 2 3 4 5
comments
print report bad tab
guest
You may want to rate the tab now too:
select rating
Wanna post a correction for this tab? Suggest correction