Oops, an error
Loading. Please wait.

Kembali Bersama ukulele

15 views 1 this week
no commentswrite comment
1 2 3 4 5
3 more votes to show rating
add to favorites
×
Save as Personal and add changes to this tab that will be seen only by you. Learn more ›
×
You can save this tab as Personal to edit and correct it or add notes. All changes will be seen only by you. Learn more »
launch autoscroll
font size
0
reset
transpose
0
reset
display chords
guitar tuner
edit
Autoscroll
slow
fast
+/-
esc
set tempo
stop
Strumming
There is no strumming pattern for this song yet. and get +5 IQ
Artist : Ammo Feat Cantique
Tabbed by lut


  intro
  C G Am Em F C Am G ulang 2X
  
  VERSE 1
   C         G     Am             Em
  Aku tidak terlena mengimbau kisah lama
  F         C     Am           G  
  saat dikau usaha untuk miliki cinta
  C            G      Am          Em 
  kau kirim kata rindu juga ungkap I LUV U
  F          C       Am          G 
  kau buat ku tersipu ku malu tapi mahu

  F     G         Em     Am
  tiba tiba ku terima berita
  F           G         Em    Dm
  kau dah berpindah dan aku kecewa
  

  VERSE 2
  C         G       Am        Em
  seakan tak percaya semalam ku terjumpa
  F             C       Am         G
  kau datang dan menyapa setelah kian lama
  C            G        Am            Em
  dengan tenang kau kata engkau masih menyinta
  F           C      Am          G
  kau idamkan bahagia dengan aku bersama

  F         G          Em      Am
  tidak ku duga kau pantas melamar
  F        G        Em   Dm
  tanpa ragu ku terima cinta

  
  BRIDGE 
   C               G      
  Aku tidak terlena mengimbau kisah lama
  Am                Em          
  saat dikau usaha untuk miliki cinta
  F                   C  
  kau kirim kata rindu juga ungkap I LUV U
  Am                 G         
  kau buat ku tersipu ku malu tapi mahu
  
  C                 G
  seakan tak percaya semalam ku terjumpa
  Am                     Em
  kau datang dan menyapa setelah kian lama
  F                      C 
  dengan tenang kau kata engkau masih menyinta
  Am                   G
  kau idamkan bahagia dengan aku bersama
  

  F         G          Em      Am
  tidak ku duga kau pantas melamar
  F        G        Em   Dm
  tanpa ragu ku terima cinta
  
  

  Outro
  C         G       Am        Em
  seakan tak percaya semalam ku terjumpa
  F             C       Am         G
  kau datang dan menyapa setelah kian lama
  C            G        Am            Em
  dengan tenang kau kata engkau masih menyinta
  F           C      Am          G
  kau idamkan bahagia dengan aku bersama



NOTE:
-lagu ni sebenarnya dah lama kot and pencipta dengan penyanyi dia merupakan cikgu 
kimia aku sendiri, MC Ammo Oscar(rapper)
-tajuk lagu ni aku dah lupa tapi kat youtube ada kot
-untuk lebih detail atau order album ke,korang boleh gi checkout myspace atau 
facebook diorang,cool beb,hehe
-lagu ni kira ok lah jugak,sebab tuh aku tab lagu nih
-enjoy!!!
 

            
            
Suggest correction
Creating personal tab
Creating personal tab
You can edit any tab online and save it as your Personal.

You can edit, replace or remove any tab part or add personal notes – all changes will be seen only by you.

Personal tabs can be accessed anytime from any device, even offline.
Learn more »
Give kudos to tab author, rate the tab!
1 2 3 4 5
comments
print report bad tab
guest
Wanna post a correction for this tab? Suggest correction