Oops, an error
Loading. Please wait.

Meteng Asmoro chords

106 views 1 this week
no commentswrite comment
1 2 3 4 5
3 more votes to show rating
add to favorites
×
Save as Personal and add changes to this tab that will be seen only by you. Learn more ›
×
You can save this tab as Personal to edit and correct it or add notes. All changes will be seen only by you. Learn more »
launch autoscroll
font size
0
reset
transpose
0
reset
display chords
guitar tuner
edit
Autoscroll
slow
fast
+/-
esc
set tempo
stop
Strumming
There is no strumming pattern for this song yet. and get +5 IQ
NDX A.K.A – Meteng Asmoro



 C          G          Am             Em
(pancen ciloko yen awakke dewe keno godo)
         F              C
(sak iki rasakno uripmu nelongso)
     Am              G
(makani anake wong liyo)
 C        G           Am            Em
(mulo awakmu sing kudune iso ngati-ati)
          F              C
(yen tumindak kuwi ora waton wani)
     Am            G
(rekoso setengah mati)

[Reff]
C          G          Am             Em
pancen ciloko yen awakke dewe keno godo
        F              C
sak iki rasakno uripmu nelongso
    Am              G
makani anake wong liyo
C        G           Am            Em
mulo awakmu sing kudune iso ngati-ati
         F              C
yen tumindak kuwi ora waton wani
    Am            G
rekoso setengah mati

C                     G
 pancen soyo mumet (mumet)
                   Am
mikir kahanan sak iki
                Em
nyawang bocah wadon
                F
kok soyo nggatheli
                           C
nganggo rok neng duwor dengkul,
                   Am
raine kok kebak dempul
              G
marai utek mumbul
                 C
dadi kepengen nyahool
             G                              Am
opo meneh nyawang bocah sing podo yang-yang'an
               Em                    F
boncengan ngetapret nganti ora iso nahan (waiki)
              C
nganti ditumpaki (ah)
                 Am
neng njero wangledang
             G                     C
yo ora iso mikir tekone ra kalap tenan (uedan)
            G                  Am
opo koyo ngono sek podo dikarepke
                Em                   F
tingkah polah bocahe gor manut udele dewe
            C                    Am
podo ra dipikir (mbuh) opo resikone (karepmu)
               G                   C
nek wes kebablasen engko rekoso uripe

[Reff]
C          G          Am             Em
pancen ciloko yen awakke dewe keno godo
        F              C
sak iki rasakno uripmu nelongso
    Am              G
makani anake wong liyo
C        G           Am            Em
mulo awakmu sing kudune iso ngati-ati
         F              C
yen tumindak kuwi ora waton wani
    Am            G
rekoso setengah mati

C                          G
 rungokno rasakno opo sing tak kondo ngge konco-konco
Am                         Em
 rasah podo bungahi mergo uripmu ra dowo neng donyo
F                  C                   Am
 wadon kuwi ora mesti iso gawe seneng ati
                              G
yen kowe ora iso ngerteni carane nahan nafsu ing ati
C                    G
 mulo podo dipikir rasah kowe podo cenanangan
Am
 waton golek wedokan
Em
 terus waton mbok pangan
F
 mengko wajur uripmu
C
 mergo tingkah polahmu
Am                     G
 yen ra becik ojo tumindak
                              C
mengko ndak rusak brangas matimu
                  G
tresno kuwi ora kudu nindake hal sing saru
Am                Em
 manut sahan pisu, omongane mbok gugu
F                  C                    Am
 kowe kudu reti, kowe kuwi menungso udu babu
             G                      C
ora waton numpaki wedokan sing ra nuku

[Reff]
C          G          Am             Em
pancen ciloko yen awakke dewe keno godo
        F              C
sak iki rasakno uripmu nelongso
    Am              G
makani anake wong liyo
C        G           Am            Em
mulo awakmu sing kudune iso ngati-ati
         F              C
yen tumindak kuwi ora waton wani
    Am            G
rekoso setengah mati

C                    G                       Am
 sak iki rasakno nek bojomu meteng dhisik (kapok)
                    Em
pendak dino batukmu kuwi mbok isik-isik
F
 mumet mikir piye
C                    Am
 leng nguripi wedokanmu
           G                      C
opo bojomu gor arep mbok pakani watu (atos)
              G
mulo yen tumindak
            Am
ora waton serem
               Em
dijak tumindak kentu
             F
kowe waton gelem (ah ah ah)
                  C                     Am
sak iki mumet ndasmu mergo tumindakmu dewe
               G                  C
ora ngiro sing tok tumpaki kuwi gede
                G                    Am
modar ora kowene nek wes kahanane ngene (karepmu)
              Em                    F
kudu ngampet isin karo tonggo teparone (modyar)
             C                         Am
dadi buyer sirahe (mumet) nompo kasunyatane
                 G                     C
bayi sek ning njero weteng kuwi kowe bapakne

[Reff]
C          G          Am             Em
pancen ciloko yen awakke dewe keno godo
        F              C
sak iki rasakno uripmu nelongso
    Am              G
makani anake wong liyo

C        G           Am            Em
mulo awakmu sing kudune iso ngati-ati
         F              C
yen tumindak kuwi ora waton wani
    Am            G
rekoso setengah mati

C          G          Am             Em
pancen ciloko yen awakke dewe keno godo
        F              C
sak iki rasakno uripmu nelongso
    Am              G
makani anake wong liyo
C        G           Am            Em
mulo awakmu sing kudune iso ngati-ati
         F              C
yen tumindak kuwi ora waton wani
    Am            G  C
rekoso setengah mati

            
            
Suggest correction
Creating personal tab
Creating personal tab
You can edit any tab online and save it as your Personal.

You can edit, replace or remove any tab part or add personal notes – all changes will be seen only by you.

Personal tabs can be accessed anytime from any device, even offline.
Learn more »
Give kudos to tab author, rate the tab!
1 2 3 4 5
comments
print report bad tab
guest
You may want to rate the tab now too:
select rating
Wanna post a correction for this tab? Suggest correction