Oops, an error
Loading. Please wait.

Tangise Atiku chords

154 views 1 this week
no commentswrite comment
1 2 3 4 5
3 more votes to show rating
add to favorites
×
Save as Personal and add changes to this tab that will be seen only by you. Learn more ›
×
You can save this tab as Personal to edit and correct it or add notes. All changes will be seen only by you. Learn more »
launch autoscroll
font size
0
reset
transpose
0
reset
display chords
guitar tuner
edit
Autoscroll
slow
fast
+/-
esc
set tempo
stop
Strumming
There is no strumming pattern for this song yet. and get +5 IQ
NDX A.K.A Feat Dela Santika – Tangise Atiku




[Intro] C

      C          F
Rungokno tangise atiku
  G               C    Bm Am
Rungokno jerite batin iki..
         Dm      G
memuji marang sliramu

     C            F
awan bengi tansah kelingan
     G        C    Bm  Am
rasa ati lagi kasmaran..
            Dm       G
panjenengan sing tak sayang

[Chorus]
C       F   G     C Bm Am
Tresno iki, urip iki..
           Dm             G
sak kabehe mung kanggo sliramu
    F         C         F         C
senajan loro ati durung saget nduweni
        Am            Dm
nanging sayangku ra bakal layu
  F                G      C
tetep tak gowo nganti aku mati

[Intro] C

C
 lewat angin sumilir
F
 gowo kabeh tresnaku
G                      C           Bm
 tresno suci sing ra bakal ilang tekane pati
Am                 Dm
 sak abote aku nggowo roso ing ati iki
G
 yo mung tak nggo kowe cah ayu sek tak enteni
C
 aku ra bakal mekso
F
 jaluk kowe nerimo
G                 C           Bm
 sak kabehe isi donga ono ing saben dino
Am                  Dm
 tak songgo kabeh roso
                       G
sek durung biso tok tompo ngejo ati lan tuturmu sek gawe aku loro

[Chorus]
C       F   G     C Bm Am
Tresno iki, urip iki..
          Dm             G
sakkabehe mung kanggo sliramu
    F         C         F        C
senajan loro ati durung saget dueni
        Am             Dm
nanging sayang ku ra bakal layu
  F                G      C
tetep tak gowo nganti aku mati

C
 yen kudu sewu taun
F 
 mesti tak enteni
G
 senajan jaluk lintang
C          Bm
 bakal tak lakoni
Am
 rogo batin lan nyowo
Dm
 iki wis tak mantepke
G
 kanggo jogo rosoku
                    C
marang kowe sak lawase, sabar lan narimo
F
 yen kowe ra ngerteni
G
 bakal tak tanggung tangis
C          Bm
 lan cidro ning ati
Am                 Dm
 cah ayu bukakno lawang ono ning atimu
G
 supoyo biso aku nduweni endahing sliramu

[Chorus]
C       F   G     C Bm Am
Tresno iki, urip iki..
          Dm             G
sakkabehe mung kanggo sliramu
    F         C         F        C
senajan loro ati durung saget dueni
        Am             Dm
nanging sayang ku ra bakal layu
  F                G      C
tetep tak gowo nganti aku mati

C       F   G     C Bm Am
Tresno iki, urip iki..
          Dm             G
sakkabehe mung kanggo sliramu
    F         C         F        C
senajan loro ati durung saget dueni
        Am             Dm
nanging sayang ku ra bakal layu
  F                G      C
tetep tak gowo nganti aku mati

            
            
Suggest correction
Creating personal tab
Creating personal tab
You can edit any tab online and save it as your Personal.

You can edit, replace or remove any tab part or add personal notes – all changes will be seen only by you.

Personal tabs can be accessed anytime from any device, even offline.
Learn more »
Give kudos to tab author, rate the tab!
1 2 3 4 5
comments
print report bad tab
guest
You may want to rate the tab now too:
select rating
Wanna post a correction for this tab? Suggest correction