Oops, an error
Loading. Please wait.

The Wicked Offspring tab

2,669 views 3 this week
no commentswrite comment
1 2 3 4 5
3 more votes to show rating
add to favorites
×
Save as Personal and add changes to this tab that will be seen only by you. Learn more ›
×
You can save this tab as Personal to edit and correct it or add notes. All changes will be seen only by you. Learn more »
launch autoscroll
font size
0
reset
how to read this tab
guitar tuner
edit
Autoscroll
slow
fast
+/-
esc
set tempo
stop
Song  : The Wicked Offspring
Artist: Oh Chentaku
Album : Heartbreak Ridge Was Never This Arrogant
Tabbed By lut

Dropped D


lagu ni sebenarnya lebih kurang guna kord yang sama je cuma certain part tu posisi 
bentuk jari tu lain sikit,ni aku listkan okeh!  


   G5    F#5    B5   A5     D5   D/C#  B5*    B5**  A     B      G5*   G7M   G7M  D7M
     
e|-----|-----|-----|-----|-----|-----|-----|-----|-----|------|-----|-----|-----|------|
B|-----|-----|-----|-----|-----|-----|-----|-----|-----|------|-----|--7--|--7--|--7---|
G|-----|-----|-----|-----|--7--|--7--|--4--|--11-|--9--|--11--|--7--|--7--|--7--|--7---|
D|--5--|--4--|--9--|--7--|--7--|--7--|--4--|--9--|--7--|--9---|--5--|--5--|--5--|--4---|
A|--5--|--4--|--9--|--7--|--5--|--4--|--2--|--9--|--7--|--9---|--5--|--5--|--5--|--4---|
D|--5--|--4--|--9--|--7--|-----|-----|-----|--9--|-----|------|--5--|-----|--5--|--4---|










 INTRO

e|--------------------------------------------------------------------------|
B|--------------------------------------------------------------------------|
G|--------------------------------------------------------------------------|
D|--------0--------0--------------------------------------------------------|
A|------0--------0----------------------------------------------------------|
D|----5----5--s7----7--s4---------------------------------------------------|

e|--------------------------------------------------------------------------|
B|--------------------------------------------------------------------------|
G|--------------------------------------------------------------------------| 
D|--------0--------0--------0-----------------------------------------------|
A|------0--------0--------0--------0-----0----------------------------------|
D|----5----5--s7----7--s4----4--s9----s7------------------------------------|
  
   flying we're flying like birds in the sky    

e|--------------------------------------------------------------------------|
B|--------------------------------------------------------------------------|
G|--------------------------------------------------------------------------|
D|--------0--------0--------0-----------------------------------------------|
A|------0--------0--------0--------0-----0----------------------------------|
D|----5----5--s7-----7--s4----4--s9---s7----s5------------------------------|
 
   running we're running like no one ever knows  

 
   
   G5  F#5  B5  A5        ulang 4X


e|---------7--------9--------7--------9--------7--------6--------6----------|
B|----7--7-----7--7-----7--7-----7--7-----7--7-----7--7-----7--7------------|
G|--------------------------------------------------------------------------|
D|--------------------------------------------------------------------------|
A|--------------------------------------------------------------------------|
D|--------------------------------------------------------------------------|

e|---------7--------9--------7--------9--------9---------11-------9---------|
B|----7--7-----7--7-----7--7-----9--9-----9--9-----9--9------9--9-----------|
G|--------------------------------------------------------------------------|
D|--------------------------------------------------------------------------|  
A|--------------------------------------------------------------------------|
D|--------------------------------------------------------------------------|
part ni aku tak pasti sangat tapi kalau boleh,upgrade sikit kalau nak sound cantik

e|---------11-------9-------------------------------------------------------|
B|----9--9-----9--9---------------------------------------------------------|
G|--------------------------------------------------------------------------|
D|--------------------------------------------------------------------------|
A|--------------------------------------------------------------------------|
D|--------------------------------------------------------------------------|


 VERSE 1(dengan P.M)

 D5                        D/C#                B5
 we're both together in the car million miles away kept running
                                               D5                            D/C#           B5
 running run from our home strike one just on my wisdom we're both sixteen we did that its so
 hillarious


 Chorus


 G5  A5   F#5   B5   A5    ulang 3 kali dan end korus kat kord G5

 

 VERSE 2(dengan P.M)

 D5           D/C#    B5         
 i still remember the time when we used to chill
 D5              D/C#   B5
 i still remember the way you confer the briliant hint


 ulang balik part korus


 BRIDGE

 B5**   A    B    ulang 2x

e|--------------------------------------------------------------------------|
B|--------------------------------------------------------------------------|
G|--------7--7--6--6--7--7--------7--7--6--6--7--7--------------------------|
D|--------------------------------------------------------------------------|
A|--------------------------------------------------------------------------|
D|--5--5--------------------7--7--------------------------------------------|


 B5**   A    B    ulang 2x

e|--------------------------------------------------------------------------|
B|--------------------------------------------------------------------------|
G|--------7--7--6--6--7--7--------7--7--6--6--7--7--------------------------|
D|--------------------------------------------------------------------------|
A|--------------------------------------------------------------------------|
D|--5--5--------------------7--7--------------------------------------------|


 B5**   A    B    ulang 2x

e|--------------------------------------------------------------------------|
B|--------------------------------------------------------------------------|
G|--------7--7--6--6--7--7--------7--7--6--6--7--7--------------------------| A
D|--------------------------------------------------------------------------|
A|--------------------------------------------------------------------------|
D|--5--5--------------------7--7--------------------------------------------|


 B5**   A    B    ulang 2x                                                         
dekat part A dengan B tu ada lagi satu bunyi,tapi aku tak past bunyi apa

e|--------------------------------------------------------------------------|
B|--------------------------------------------------------------------------|
G|--------7--7--6--6--7--7--------7--7--6--6--7--7--------------------------| B    
D|--------------------------------------------------------------------------|
A|--------------------------------------------------------------------------|
D|--5--5--------------------7--7--------------------------------------------|




e|--------------------------------------------------------------------------|
B|--------------------------------------------------------------------------|
G|--------------------------------------------------------------------------| C    
D|--------------------------------------------------------------------------|
A|--------------------------------------------------------------------------|
D|--0--0--0--0--0--0--0--0--0-----------------------------------------------|
part ni aku tak pasti sangat tapi lepas part C nih,ada pick grind



 VERSE 3

 ulang balik intro 


 OUTRO

 G7M  G7M*  D7M  G7M*   ulang lah ikut kesesuaian lagu tuh,aku malas nak kira,haha




 NOTE:
-aku tak pasti sangat dengan lirik tuh,mungkin ada ada salah sikit sebab aku taip sendiri
-tab dengan kord ni aku dengar dan buat sendiri dengan rujuk kat video video 
diorang,sori la kalau lain sikit sebab aku dah try main ok je..:)
-aku tak pasti lagu nih dalam tune Drop C atau D,aku main Drop D
-ada salah atau apa ke,boleh komen kat gua okeh
-lastly,Oh Chentaku memang best,hahaha

 artluwt@yahoo.com

            
            
Suggest correction
Creating personal tab
Creating personal tab
You can edit any tab online and save it as your Personal.

You can edit, replace or remove any tab part or add personal notes – all changes will be seen only by you.

Personal tabs can be accessed anytime from any device, even offline.
Learn more »
Give kudos to tab author, rate the tab!
1 2 3 4 5
comments
print report bad tab
guest
You may want to rate the tab now too:
select rating
Wanna post a correction for this tab? Suggest correction