Oops, an error
Loading. Please wait.

Edan Kabeh chords

19 views 1 this week
no commentswrite comment
1 2 3 4 5
3 more votes to show rating
add to favorites
×
Save as Personal and add changes to this tab that will be seen only by you. Learn more ›
×
You can save this tab as Personal to edit and correct it or add notes. All changes will be seen only by you. Learn more »
launch autoscroll
font size
0
reset
transpose
0
reset
display chords
guitar tuner
edit
Autoscroll
slow
fast
+/-
esc
set tempo
stop
Strumming
There is no strumming pattern for this song yet. and get +5 IQ
[Intro]
Em G D Em
Em G D G#
Em G Fm Em
D Em D Em D Em D Em
D Em D Em D Em D Em

[Verse]
      Em
Timbangane trek-trekan
        D              Em
mending.. ngoplo dangdutan
     Em
Ra kuatir tabrak’an
   D            Em
dijamin aman tenan..
       G            D
Senggolane trek-trekan
   D              Em
iso.. numpak ambulan
     D           Em
Senggolane dangdutan
        B          Em
paling mung jegaga’an..

[Interlude]
Em D Em D Em D Em

[Verse]
    Em
Iki dangdut koploan
     D             Em
gaya.. goblok goblokan
       Em
Sing main kabeh edan
     D            Em
juragane katut pisan..
    G         D
Artise ketularan
         D         Em
sing ndelok jegaga’an
     D           Em
Mari kawan bergoyang
     B            Em
gaya kenduk-kenduk’an..
     D           Em
Mari kawan bergoyang
     B            Em
gaya kenduk-kenduk’an..

[Interlude]
Em D D Em (2x)

[Chorus]
 Em
Hei..konco konco kenalno iki priyanto
D
Iki cak pakin tukang kecer rodo loer..
C
Iki cak pitis wonge ngganteng janggut nyatis
 B                                   Em
Sing iki lukman tukang kendang wonge luman..
Em
Iki kang pendi' tukang suling rodo mbetik
D
Sing iki siyo sing cino tapi plonga plongo
 C
lha iki soni pengen wayuh ora wani
 B                                Em
ramli lan aji bener keren ra mbejaji..

[Interlude]
Em D Em D Em D Em (2x)

[Verse]
      Em
Timbangane trek-trekan
        D              Em
mending.. ngoplo dangdutan
     Em
Ra kuatir tabrak’an
   D            Em
dijamin aman tenan..
       G            D
Senggolane trek-trekan
   D              Em
iso.. numpak ambulan
     D           Em
Senggolane dangdutan
        B          Em
paling mung jegaga’an..

[Interlude]
Em D Em D Em D Em

[Verse]
    Em
Iki dangdut koploan
     D             Em
gaya.. goblok goblokan
       Em
Sing main kabeh edan
     D            Em
juragane katut pisan..
    G         D
Artise ketularan
         D         Em
sing ndelok jegaga’an
     D           Em
Mari kawan bergoyang
     B            Em
gaya kenduk-kenduk’an..
     D           Em
Mari kawan bergoyang
     B            Em
gaya kenduk-kenduk’an..

[Interlude]
Em D D Em (2x)

[Chorus]
 Em
Hei..konco konco kenalno iki priyanto
D
Iki cak pakin tukang kecer rodo loer..
C
Iki cak pitis wonge ngganteng janggut nyatis
 B                                   Em
Sing iki lukman tukang kendang wonge luman..
Em
Iki kang pendi' tukang suling rodo mbetik
D
Sing iki siyo sing cino tapi plonga plongo
 C
lha iki soni pengen wayuh ora wani
 B                                Em
ramli lan aji bener keren ra mbejaji..

[Verse]
     Em
Mari kawan jogetan
       D              Em
goyang.. bareng wong edan
      Em
Koplo goblok goblokan
     D           Em
yuk tepuk pramukaan...
     Em
Mari kawan jogetan
     D          Em
lepas.. semua beban
       Em
Goyang kenduk kenduk’an
  D            Em
utange lunas tenan..
       Em
Goyang kenduk kenduk’an
  D            Em
utange lunas tenan..
        D         Em
Sing nabuh kabeh edan
       D          Em
penontone melu pisan
      D           Em
Juragane tambah edan
      D        Em
ojo ojo aku pisan...

            
            
Suggest correction
Creating personal tab
Creating personal tab
You can edit any tab online and save it as your Personal.

You can edit, replace or remove any tab part or add personal notes – all changes will be seen only by you.

Personal tabs can be accessed anytime from any device, even offline.
Learn more »
Give kudos to tab author, rate the tab!
1 2 3 4 5
comments
print report bad tab
guest
You may want to rate the tab now too:
select rating
Wanna post a correction for this tab? Suggest correction