Oops, an error
Loading. Please wait.

Sayang chords

4,993 views 1,809 this week
no commentswrite comment
1 2 3 4 5
2 more votes to show rating
add to favorites
×
Save as Personal and add changes to this tab that will be seen only by you. Learn more ›
×
You can save this tab as Personal to edit and correct it or add notes. All changes will be seen only by you. Learn more »
launch autoscroll
font size
0
reset
transpose
0
reset
display chords
guitar tuner
edit
Autoscroll
slow
fast
+/-
esc
set tempo
stop
Strumming
There is no strumming pattern for this song yet. and get +5 IQ
[Verse]
    G                        Bm
Sayang opo kowe krungu
          Em                              Bm
Jerite atiku mengaharap engkau kembali
  C              D           Bm       Em
Sayang nganti memutih rambutku
   Am          D         G
Rabakal luntur tresnaku

  G
Wes tak cobo nglalekke
Jenengmu seko atiku
  Bm
Sak tenane ra ngapusi
Iseh tresna Sliramu
 Em
Duh pepujan neng ati
                        Bm
Nangeng kowe ora reti, koe seng tak wanti wanti

  C                                           D
Malah jebol saiki Kowe mblenjani janji
          G
Jare sehidup semati
         Em
Nange opo bukti ?
      C
Koe Medot tresnoku demi lanangan liyo
                     D
Yowes ora popo insyaallah aku iso lilo

[Chorus]
  Em                      Bm
Meh sambat kaleh sinten
               C
yen sampun mekaten
  D            G
Merana uripku

  C                 D          Bm            Em
Aku welasno ningmas, aku mesakno aku
  C                          G                  D
Aku nanges nganti metu weloh getih putih

  G                         Bm
Sayang opo kowe krungu
          Em                            Bm
Jerite atiku mengaharap engkau kembali
  C               D        Bm       Em
Sayang nganti memutih rambutku
  Am          D         G
Rabakal luntur tresnaku

[Verse]
   G
Hari demi hari uwis tak lewati
    Bm
Yen pancen dalane kudu kuwat ati
   Em
Ibarate sego, uwis dadi bubur
    Bm
Nangen Tresno iki ora bakal luntur

   C                                            D
Sak tenane aku ini pancen tresno awakmu
   G                                          Em
Ora ono liane seng iso dadi penggantimu
   C
Gor kanggo awakmu seng cocok neng atiku
                          D
Nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu

[Chorus]
 Em                      Bm
Meh sambat kaleh sinten
               C
yen sampun mekaten
  D             G
Merana uripku

  C                 D            Bm          Em
Aku welasno ningmas, aku mesakno aku
  C                          G                 D
Aku nanges nganti metu weloh getih putih

  G                          Bm
Sayang opo kowe krungu
         Em                              Bm
Jerite atiku mengaharap engkau kembali
  C               D      Bm       Em
Sayang nganti memutih rambutku
  Am          D         G
Rabakal luntur tresnaku

  G
Sayang opo ra krungu
Tangise atiku
  Bm
Mengharap kowe bali
Neng Njero ati iki
  Em
Nganti rambutku putih
Tanges eloh dadi geteh
    Bm
Po yo gek ndhang bali
Nglakoni tresno suci

   C                D
Aku marang sliramu
                   G
Do'aku neng atiku
    G                                  Em
Aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati
       C
Mung kanggo sliramu
            D
cintaku tetap abadi
           G
Selamanya sampai hayat hidup

[Chorus]
 Em                      Bm
Meh sambat kaleh sinten
              C
yen sampun mekaten
  D           G
Merana uripku

  C               D             Bm          Em
Aku welasno ningmas, aku mesakno aku
  C                         G                  D
Aku nanges nganti metu weloh getih putih

  G                        Bm
Sayang opo kowe krungu
          Em                             Bm
Jerite atiku mengaharap engkau kembali
  C             D         Bm       Em
Sayang nganti memutih rambutku
  Am        D          G
Rabakal luntur tresnaku


  G                  Am
Percoyo opo pemujamu
  C          D        G
Cintaku tetap abadi

            
            
Suggest correction
Creating personal tab
Creating personal tab
You can edit any tab online and save it as your Personal.

You can edit, replace or remove any tab part or add personal notes – all changes will be seen only by you.

Personal tabs can be accessed anytime from any device, even offline.
Learn more »
Give kudos to tab author, rate the tab!
1 2 3 4 5
comments
print report bad tab
guest
You may want to rate the tab now too:
select rating
Wanna post a correction for this tab? Suggest correction